ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.2.09

Ιράν: Σχεδόν έτοιμος ο πυρηνικός σταθμός του Μπουσέρ


Η κατασκευή από τη Ρωσία του πυρηνικού σταθμού του Μπουσέρ στο νότιο Ιράν, έχει ολοκληρωθεί κατά 95% και η έναρξη της λειτουργίας του σταθμού αναμένεται «το δεύτερο εξάμηνο του 2009», δήλωσε ο πρεσβευτής του Ιράν στη Μόσχα σε συνέντευξή του που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Γκαζέτα».
«Το 95% του έργου έχει ολοκληρωθεί. Οι δύο πλευρές, η ρωσική και η ιρανική, είναι έτοιμες για την έναρξη της λειτουργίας του εργοστασίου το δεύτερο εξάμηνο του 2009», δήλωσε ο

πρεσβευτής Μαχμούντ Ρεζά Σαζάντι.
«Εύχομαι το πρόγραμμα να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν γιατί μια καθυστέρηση δέκα ετών έχει αφήσει πικρή γεύση στο λαό μας και τους αξιωματούχους μας», πρόσθεσε.
Ο Σεργκέι Κιριένκο, επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ROSATOM) είπε χθες, Πέμπτη ότι η έναρξη της λειτουργίας του Μπουσέρ αναμένεται έως τα τέλη του έτους.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής της πυρηνικής μονάδας στο Μπουσέρ - ένα πρόγραμμα που ανέλαβε η ρωσική εταιρεία το 1994 και είχε ξεκινήσει η γερμανική Siemens έχει καθυστερήσει πολλές φορές λόγω των εντάσεων για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, καθώς οι χώρες της Δύσης εκφράζουν φόβους μήπως το πρόγραμμα αυτό υποκρύπτει στρατιωτικούς σκοπούς.
Η Δύση κατηγορεί την Τεχεράνη ότι επιδιώκει να αποκτήσει ατομικά όπλα αλλά οι Ιρανοί δηλώνουν ότι το πρόγραμμά τους προορίζεται αποκλειστικά για ειρηνική χρήση.

http://infognomonpolitics.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: