ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.09

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΑΣΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΠΑΠΑΤΗΤΗΣ ΔΑΣΟΥΣ

Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

  1. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
  2. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
  3. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    Θέμα: Ο Διευθυντής Δασών Καρδίτσας καταπατητής δάσους στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας επιχειρεί να τον καλύψει και μεταθέτει δυσμενώς υπαλλήλους του Δασαρχείου που αρνήθηκαν να κουκουλώσουν την υπόθεση.

Κύριοι Υπουργοί,

Πρωτοφανή γεγονότα εξελίσσονται στην Καρδίτσα, χαρακτηριστικά του τρόπου διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ.: καταπάτηση έκτασης δάσους από τον Διευθυντή Δασών, κομματικές διώξεις από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, προσπάθεια κουκουλώματος της υπόθεσης κλπ. Η «επανίδρυση του κράτους της δεξιάς» σε όλο της το μεγαλείο! Συγκεκριμένα:

  1. Μετά από παραγγελία του κ. Εισαγγελέα Καρδίτσας, τριμελής Επιτροπή Δασολόγων του Δασαρχείου Καρδίτσας προέβη σε αυτοψία και διαπίστωσε ότι έκταση δάσους επιφάνειας 169,74 τ.μ., στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, καταπατήθηκε και ενσωματώθηκε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Διευθυντή Δασών Καρδίτσας και της συζύγου του. Σημειώνεται μάλιστα στην έκθεση αυτοψίας ότι η ως άνω καταπατηθείσα έκταση δάσους αποψιλώθηκε μετά το έτος 1996.

  1. Εν συνεχεία η ως άνω καταπατηθείσα και εκχερσωθείσα έκταση δάσους κηρύχτηκε αναδασωτέα από το Δασαρχείο Καρδίτσας, συνετάγη Πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής σε βάρος του Διευθυντή Δασών Καρδίτσας και της συζύγου του και υπεβλήθη μήνυση για παράνομη καταπάτηση και εκχέρσωση δάσους.

  1. Μετά τις αποκαλύψεις και τις ενέργειες αυτές, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, με σκοπό την προστασία του εκλεκτού του Διευθυντή Δασών Καρδίτσας, επιχειρεί το κουκούλωμα της υπόθεσης και προβαίνει σε σκληρές κομματικές διώξεις εναντίον αυτών που δεν συνεργούν στη συγκάλυψη του σκανδάλου. Συγκεκριμένα:

    α. Συστήνει παράνομα νέα Επιτροπή, χωρίς αυτό να προβλέπεται από καμία διάταξη νόμου, με σκοπό την επανεξέταση του θέματος της καταπάτησης της ως άνω έκτασης δάσους. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέλη αυτής της Επιτροπής ορίζονται νεότεροι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δασών Λάρισας και Θεσσαλίας, στους οποίους ασκούνται πιέσεις για έκδοση απαλλακτικού πορίσματος.

    β. Προκειμένου να εκφοβίσει το Δασαρχείο Καρδίτσας, με σκοπό το κουκούλωμα της υπόθεσης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας μεταθέτει δυσμενώς δύο υπαλλήλους του Δασαρχείου. Όλως τυχαίως (…) ο ένας εξ αυτών, υπάλληλος με 33 χρόνια υπηρεσίας, είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής που διενήργησε την αυτοψία και διαπίστωσε την καταπάτηση της δασικής έκτασης από τον Διευθυντή Δασών Καρδίτσας, προστατευόμενο του κ. Περιφερειάρχη. Ο δεύτερος υπάλληλος που μετατίθεται δυσμενώς, με 33,5 χρόνια υπηρεσίας, είναι Τμηματάρχης στο Τμήμα που συνέταξε το Πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής και την μήνυση εναντίον του Διευθυντή Δασών.

Σεμνά και ταπεινά η κυβέρνηση της Ν.Δ., μέσω των εκλεκτών της και των διορισμένων στελεχών της, όχι μόνο ανέχεται την καταπάτηση εκτάσεων δάσους από αυτούς που έχουν ως καθήκον την προστασία τους, αλλά τιμωρεί με διώξεις όσους αρνήθηκαν να κουκουλώσουν το σκάνδαλο.

Κατόπιν αυτών ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

  1. Τι μέτρα θα λάβουν για την προστασία της νομιμότητας στο Δασαρχείο Καρδίτσας.
  2. Με ποιο τρόπο θα προστατεύσουν τους υπαλλήλους από τις εκδικητικές μεταθέσεις τους, στις οποίες προέβη ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
  3. Κατά πόσον η νεοδημοκρατική «σεμνότητα και ταπεινότητα» συνάδει με καταπατήσεις εκτάσεων δάσους από «εκλεκτούς» της κυβέρνησης που τοποθετήθηκαν σε διευθυντικές θέσεις με σκοπό να προστατεύουν τα δάση, αλλά και με παράλληλες εκδικητικές – κομματικές διώξεις, μέσω δυσμενών μεταθέσεων, υπαλλήλων του Δασαρχείου, διώξεις που εντάσσονται στην επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου, δια του εκφοβισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: