ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.2.09

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ....Ο ΝΑΥΑΡΧΟ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ???

3η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΨΕΥΔΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕ΅ΥΠΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΥΕΝ, ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΛΣ, ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΕΕΠ, ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΥ ΛΣ, ΣΑΛΙΒΕΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

ΨΕΜΑ ΤΡΙΤΟ

Παρασκευά ΣΑΛΙΒΕΡΕ,

Σε ποιες "πλάτες πλουτισμού από την πρέζα" στηριζόσουν και στηρίζεσαι, ποιοι σε καλύπτουν προκειμένου να επιτεθείς εμμέσως σε μάρτυρες - όπως επετέθης σ' εμένα την 9 Ιουλίου 2004, επίθεση την οποία κατήγγειλα εγγράφως και στην εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά και στην εισαγγελία ναυτοδικείου Πειραιά - εντός του γραφείου Εσωτερικών Υποθέσεων του ΥΕΝ το οποίο διεύθυνες, με σκοπό τον εκφοβισμό των μαρτύρων και την συγκάλυψη υπόθεσης ΥΠΟΘΑΛΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, "ΒΑΛΙΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ", με 13 τόνους κοκαϊνης στο ενεργητικό του, τον οποίο αποδεδειγμένα υπέθαλπε η "Δίωξη" Ναρκωτικών του ΥΕΝ; Τα δε αποδεδειγμένα ΨΕΥΔΗ-ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ στοιχεία που απέστειλες στην εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά και για την υπόθεση αυτή, και συγκεκριμένα, στον εποπτεύοντα εσένα, εισαγγελέα ΠΕΠΟΝΗ Γρηγόριο, παραδόξως και παρά τις προφορικές και γραπτές μου καταγγελίες έγιναν αποδεκτά από πλευράς εισαγγελίας, με σκοπό ως αποδεικνύεται το κουκούλωμα της υπόθεσης και την παροχή προστασίας στους επίορκους αξιωματικούς της "Δίωξης" Ναρκωτικών του ΥΕΝ, τους υποθάλποντες τον προαναφερθέντα μεγαλέμπορο ναρκωτικών. Για αυτή την εγκληματική πράξη, την ίδια θέση τήρησε ως "ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ" και "το άντρο" της συγκάλυψης του οργανωμένου εγκλήματος που λέγεται εισαγγελία ναυτοδικείου Πειραιά, με πρωτεργάτη σκηνοθεσίας - "στημένες" εξετάσεις κατ' αντιπαράσταση 29.05.2003 κ.λ.π. - όλης της υπόθεσης αυτής "τον περίφημο" τέως εισαγγελέα ναυτοδικείου Πειραιά, ΔΑΦΝΗ ΚΩΝ/ΝΟΝ, και νυν πρόεδρο του ναυτοδικείου Πειραιά και τους αντικαταστάτες αυτού.

Τα ψευδή και κατάπτυστα στοιχεία που απέστειλες προς την εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά επίορκε ΣΑΛΙΒΕΡΕ περιλαμβάνονται στο υπ' αριθμόν πρωτ. : 6723/08/13.09.2004 έγγραφο σου με ΘΕΜΑ: "Υποβολή φακέλλου προκαταρκτικής εξέτασης".

Ως παράδειγμα ΣΑΛΙΒΕΡΕ ενός από τα πάμπολλα ψευδών στοιχείων τα οποία απέστειλες είναι το ακόλουθο. Ενώ εγώ κατάγγελνα την "Δίωξη" Ναρκωτικών του ΥΕΝ ότι υπέθαλπε τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών ΒΑΛΙΑΝΟ Κων/νον, εσύ μέσα στο κατάπτυστο έγγραφο που απέστειλες προς την εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά έλεγες : "Από τα τηρούμενα στοιχεία στη Διεύθυνση Ασφαλείας του ΥΕΝ και από τα συγκεντρωθέντα στοιχεία, δεν προκύπτει ότι οι : ΒΑΛΙΑΝΟΣ Κωνσταντίνος, ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ Γεώργιος, ή ο ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Μιχαήλ, είχαν συνεργασθεί στο παρελθόν με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΕΝ". Ποιον κοροϊδεύεις ΣΑΛΙΒΕΡΕ; Ποιος μίλησε περί συνεργασίας ΒΑΛΙΑΝΟΥ; Γιατί οι εισαγγελίες δέχθηκαν τ' αποδεδειγμένα ψέματα σου; Από κάτι τύπους σαν κι εσένα που συγκαλύπτουν τ' οργανωμένο έγκλημα κινδυνεύουν τα παιδιά μας, τα παιδιά όλου του κόσμου να πέσουν στην πρέζα.

Για το συγκεκριμένο θέμα, εκτός του ανωτέρω παραδείγματος, υπάρχουν, έχω στα χέρια μου πάμπολλα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία γνωρίζουν καλώς και οι εισαγγελίες αλλά δεν "σ' έκατσαν στο σκαμνί", αντιθέτως και προκειμένου να φιμώσουν τους καταγγέλοντες σε απάλλασσαν και σ' απαλλάσσουν προκειμένου να στραφείς και να μηνύσεις τους καταγγέλλοντες, όπως και πράττεις. Αυτές είναι οι βρώμικες μέθοδοι της Ελληνικής "δικαιοσύνης". ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙΣ ΣΑΛΙΒΕΡΕ ΠΑΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ!!!

Για όλες τις ανωτέρω "καλές σου πράξεις και εξυπηρετήσεις" προήχθης στον βαθμό του υποναυάρχου ΛΣ και σε πληρώνει ο κακομοίρης Ελληνικός λαός, ο κακομοίρης Έλληνας φορολογούμενοις πολίτης;

Επιφυλάσσομαι ΣΑΛΙΒΕΡΕ και θα επανέλθω με σκοπό να παρουσιάσω επιπλέον στοιχεία για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Κοινοποίηση : 1. κ. Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά

2. Εισαγγελέα ναυτοδικείου Πειραιά

Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης

Ελ. Βενιζέλου 27 - Παλούκια

189 01 Σαλαμίνα

Τηλ. : 697.8120543

Δεν υπάρχουν σχόλια: