ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.09

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ

Σε παρακολουθώ συχνά, γιατί βρίσκω και σε σένα πολλά και ενδιαφέροντα και σημαντικά θέματα να δω και να διαβάσω.
Το ίδιο ισχύει και για τα "ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ", "ΤΑΧΑΛΙΑ", ΤΡΟΚΤΙΚΟ" και αρκετά άλλα blogs (που να με συγχωρέσουν αν τα αδικώ χωρίς να μπορώ να τα αναφέρω) που μου τραβούν το ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό.
Είναι αλήθεια, ότι εδώ και 10 μέρες ανάρτησες πληροφορίες για τον Αβραμόπουλο, το ΕΚΑΒ και για μένα και σε υπερευχαριστώ, όπως και υπερευχαριστώ και άλλα blogs, που είχαν τις ίδιες ή παραπλήσιες πληροφορίες, χωρίς να με ενδιαφέρει το πως απέκτησε ο καθένας τις πληροφορίες που διαχειρίστηκε.
Είναι φυσικό, να μη συμπίπτει το είδος της πληροφορίας που αποκτά ο καθένας, ούτε να συμπίπτει χρονικά η στιγμή της απόκτησης ή της δημοσιοποίησης.
Επειδή έζησα και ζω το πρόβλημα από μέσα και ανεξάρτητα πως βλέπει ή αντιμετωπίζει ο καθένας μας τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο σαν προσωπικότητα, θα μου επιτρέψετε να διαφωνίσω με τον τρόπο που τον αναφέρουν σήμερα (3-2-2009) στα blogs. Για να βγει η χθεσινοβραδυνή εκπομπή στον ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ, εργάστηκαν δημοσιογράφοι του ΜΑΚΗ και συνεργάστηκαν ή συντονίστηκαν για αρκετές μέρες διάφορα πρόσωπα.
Φίλοι μου, είναι διαφορετικός ο τρόπος που λειτουργεί ένα φιλόδοξο αλλά σχεδόν ατομικό blog, από τον τρόπο που λειτουργεί μια οργανωμένη δημοσιογραφική ομάδα. Θα μπορούσε και ο ΜΑΚΗΣ να κάνει μια ανάρτηση και τέρμα. Η επεξεργασία όμως και η εμβάνθιση της είδησης, μας βοηθά όλους. Αντίστροφα κάποια ανάρτηση ίσως βοηθήσει τον ΜΑΚΗ ή άλλον επαγγελματία δημοσιογράφο. Αυτό δεν πρέπει να μας χαλάει και να ξυνίζουμε μούτρα.
Διαβεβαιώνω "ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ" και όλους τους φίλους, ότι έχω και εγώ τις ευαισθησίες μου κι ότι αυτές έγιναν σεβαστές από τον δημοσιογράφο κ. Στεργιόπουλο Γ. και από την εκπομπή του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Η συγκεκριμένη εκπομπή με ικανοποίησε πλήρως και δεν με νoιάζει αν μετά από λίγες μέρες βγουν οι καραγκιόζηδες στο ίδιο ή άλλο κανάλι να πουν αρλούμπες. Όλοι τους είναι χάρτινες φιγούρες που εύκολα καίγονται.
Και πάλι σας ευχαριστώ, τον καθένα ξεχωριστά και όλους
και σας εύχομαι καλά μπλόκα και καλές αναρτήσεις.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Στο blogevia@gmail.com, η κοινοποίηση είναι συμβολική, γιατί "είμαι της βροντούς παιδί και κανέναν δεν φοβούμαι...". Τ' αδέλφια μου ζουν στη Χαλκίδα και στα νιάτα μου ήμουν γραμματέας στον Στρατή Παπαστρατή (Ε.Κ.-Ν.Δ.).
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΖΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: