ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.09

Παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής για την υπόθεση Χάρη Νικολαΐδη, εγκλείστου στις φυλακές της Ταϋλάνδης


Με εντολή του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Σιούφα, διαβιβάστηκε στα Υπουργεία Εξωτερικών και Δικαιοσύνης, η παρέμβαση της Δημοκρατικής Αναγέννησης στην υπόθεση του Έλληνα συγγραφέα Χάρη Νικολαϊδη, που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές της Ταυλάνδης, επειδή «προσέβαλε» τον Μονάρχη της Χώρας.
Να υπενθυμίσουμε εδώ πως η Δ.Α., με παρέμβασή της στην Πρέσβειρα της Ταυλάνδης κ. Asha Dvitiyananda, απο τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος Πρέσβη Ε.Τ. κ. Μάνο Μεγαλοκονόμο, ζήτησε στις 26/1, την απονομή χάριτος στον Νικολαϊδη, στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής αντιμετώπισης του ζητήματός του. «Ένα απλό σύγγραμμα μυθιστορηματικής υφής, που καμία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό από Έλληνες και Ευρωπαίους γενικότερα, πως μπορεί να γίνει αιτία φυλάκισης ενός πολίτη» τόνιζε στην επιστολή του ο Πρέσβης Μεγαλοκονόμος, και συμπλήρωνε: «Μια Βασιλική χειρονομία όπως η απονομή χάριτος θα γίνει ευρύτατα εκτιμητέα και την ίδια ώρα θα αποδείξει την άμεση συνάφεια της πολιτιστικής παράδοσης της χώρας σας, η οποία είναι συνδεδεμένη άμεσα με την φιλοξενία που παρέχει στους ξένους τουρίστες».
Σε νέα της ανακοίνωση εξάλλου η Δημοκρατική Αναγέννηση, με δεδομένη μάλιστα την παρέμβαση και του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, καλεί τα Υπουργεία Εξωτερικών και Δικαιοσύνης, «να εξετάσουν με κατεπείγουσα προτεραιότητα το ζήτημα του εγκλεισμού του Έλληνα συγγραφέα, στις φυλακές της Ταυλάνδης». «Κάποτε επιτέλους» τονίζει στην ανακοίνωσή της η Δ.Α. πρέπει να βρει απάντηση και η πικρή διαπίστωση του μεγάλου μας ποιητή Σεφέρη, «όπου κι΄ αν πάω, η Ελλάδα με πληγώνει».
http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: