ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.09

ΧΑΣΑΠΟΣΕΡΒΙΚΟ

  • Σταθεροποιήθηκε στις 2- 4 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις. Με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά να παραμένουν αναλείωτα, το μέγεθος της απόστασης των 2 κομμάτων εξαρτάται καθαρά από τις συσπειρώσεις των ψηφοφόρων τους.
  • Ο πρώτος γύρος ευνοϊκών κινήσεων από τον Καραμανλή πέρασε και κατάφερε να ανακόψει την άνοδο του ΠΑΣΟΚ και να κρατήσει την διαφορά αναστρέψιμη.
  • Το δεύτερο σχέδιο ανάκαμψης θα αρχίσει να υφίσταται μετά από την θύελλα με το τριετές πρόγραμμα λιτότητας , λόγω κρίσεως. Θέλουν στο Μαξίμου να δουν πόσο θα επηρεάσει το εκλογικό σώμα η νέα προσπάθεια Παπαθανασίου, έτσι ώστε να χρειαστεί να σταματήσουν πάλι την κάθοδο.
  • Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του, έχει την βεβαιότητα ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το αργότερο μέχρι τις Ευρωεκλογές.
  • Όμως επειδή στην Χαριλάου Τρικούπη , διδάσκονται από τα λάθη του παρελθόντος, κρατούν μια στάση αναμονής στα γεγονότα και δεν ανεβάζουν τους αντιπολιτευτικούς τόνους σε επίπεδο αρχηγίας. Τον ρόλο αυτό τον έχουν αναλάβει πολλά στελέχη, όλων των "ομάδων" που συνηπάρχουν στο κόμμα.
  • Ακόμα συζητείται η κίνηση Παπανδρέου με το ηλεκτρονικό βιβλίο στην Βουλή στη συζήτηση για την Παιδεία. Από την μια ο Καραμανλής βλέπει να του ασκείται νέου ύφους αντιπολίτευση από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη τα πράσινα στελέχη χαιρέτισαν αυτήν την κίνηση.
  • Μεγάλης σημασίας , μπορεί να αποδειχθεί στο μέλλον η συνάντηση Αλαβάνου- Παπανδρέου. Ο πρόεδρος την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν απέκρυψε από τους συνεργάτες του, την ικανοποίησή του από τους πολλούς κοινούς τόπους με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, όμως αμφιβάλλει εντόνως για τον αρτιοσκληρωτικό μηχανισμό του κόμματος.
  • "Σιγά μην τον αφήσουν να κάνει αυτά που λέει...." φέρεται να είπε ο Αλ. Αλαβάνος
  • Επιτέλους , ορκίστηκε ο Κ. Γκιουλέκας. Με μειωμένες τις αρμοδιότητες....
  • Οι τελευταίες εξελίξεις στον Δήμο Θεσσαλονίκης, με την απόφαση του Πρωτοδικείου, αλλάζουν τα πλάνα του Παπαγεωργόπουλου. Θα καταφέρει άραγε να πλασαριστεί σε εκλόγιμη θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ;
  • Όσο για την Χ. Αράπογλου, αναμένετε να έχει μεγάλο πρόβλημα με τους δημοτικούς συμβούλους που δεν στήριξαν την γραμμή της παράταξης και έχουν παραπεμφθεί στο πειθαρχικό του κόμματος.
  • Ο πρότερος έντιμος βίος, καθώς και η παλαιότητα των στελεχών θα μετρήσουν υπέρ τους και θα μετριάσουν τις ποινές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως θα υπάρξει στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Πως θα χωρέσουν στο ψηφοδέλτιο ; και πως άραγε μπορεί το ΠΑΣΟΚ να αγνοήσει την δυναμική αυτών ;
  • Ποιος βουλευτής Θεσσαλονίκης χτυπάει πόρτες για συνεργασία και δεν ανοίγουν;;;; http://salonica-press.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: