ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.09

Εκσπερμάτωση του αστυνομικού Και η χειροβομβίδα του τρομοκράτη.


Δεν είναι σοβαρό ότι κάνει πάταγο και ούτε είναι δίκαιο ότι θέλουν οι πολλοί. Πρέπει η πορνεία να νομιμοποιηθεί, Και η τρομοκρατία να εξολοθρευτεί! Μερικά πράγματα είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει είναι εδώ, γύρω μας και παντού. Ένα τέτοιο πράγμα είναι και η πορνεία.

Παντού στο κέντρο της Αθήνας την νύχτα υπάρχουν γυναίκες ενήλικες έτοιμες με λίγα λεφτά να προσφέρουν αγοραίο έρωτα.
Όλοι γνωρίζουμε ότι σε όλα τα στριπτιζάδικα του κόσμου υπάρχουν γυναίκες που έναντι χρημάτων εκδίδονται, δεν πιστεύω να υπάρχουν ακόμη Έλληνες που νομίζουν ότι αυτές εκδίδονται με την βία.

Την βραδιά που οι άνανδροι δειλοί τρομοκράτες επιχειρούσαν την εν ψυχρό εκτέλεση των Ελλήνων αστυνομικών στο αστυνομικό τμήμα κορυδαλλού, ένα άλλο κομμάτι της αστυνομίας εκσπερμάτωνε σε γνωστό στριπτιζάδικο. ( λόγο καθήκοντος )


Διαβάζοντας την επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας αναρωτιέμαι, σε τι βλάπτει την ελληνική κοινωνία , αν μια ενήλικη γυναίκα κάνει σεξ έναντι 50 ευρώ, η, τι θα άλλαζε αν η συγκεκριμένη ενήλικη γυναίκα έκανε σεξ δωρεάν?? Γιατί μας ενοχλεί που αυτή εκδιδόταν εντός του στριπτιζάδικου,
Και γιατί δεν μας ενοχλούν όλες αυτές που εκπορνεύονται στους δρόμους την Αθήνας την νύχτα .


Το κράτος, το σοβαρό Κράτος οφείλει να αξιολογήσει όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία, οφείλει, έχει υποχρέωση να ασχοληθεί με τα σοβαρά, Και να σταματήσει να ασχολείται με την χειρομάλαξη των γενετικών οργάνων των αστυνομικών.

Διαβάστε την σχετική επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας: Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009: Διαβάστε απόσπασμα του δελτίου τύπου: «Ο ένας εκ των αστυνομικών συμφώνησε με μία εκ των γυναικών για τον ατομικό χορό και, αφού αρχικά τον οδήγησε σε υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου, όπου παρέδωσε το προσημειωθέν από την Υπηρεσία μας χρηματικό ποσόν των πενήντα (50) ευρώ, στη συνέχεια αυτή τον οδήγησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου παντελώς γυμνή έτριβε τα γεννητικά της όργανα πάνω στο μόριο του αστυνομικού, προσποιούμενη την ερωτική πράξη, αφήνοντας τον ίδιο να τη θωπεύει ελεύθερα σε διάφορα σημεία του σώματός της, ενώ επίσης προέβη σε χειρομαλάξεις του μορίου του αστυνομικού-πελάτη, με αποτέλεσμα αυτός να εκσπερματώσει..».…….


Εγώ έχω να προτείνω στην ελληνική κοινωνία, στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας να σταματήσουμε τις χειρομάλαξη (κοινός την Μαλακία) Και να ασχοληθούμε με την ουσία. Πρέπει η πορνεία να νομιμοποιηθεί, Και η τρομοκρατία να εξολοθρευτεί! Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι Μαλακία να ασχολούνται οι αστυνομικοί με τα στριπτιζάδικα, αφήνοντας αφύλακτο το αστυνομικό τμήμα στον κορυδαλλό, με αποτέλεσμα την επίθεση των άνανδρων εχθρών την ελληνικής κοινωνίας, προς το εν λόγω αστυνομικό τμήμα!

Οφείλουμε όλοι να σοβαρευτούμε! Οφείλουμε όλοι να σταματήσουμε να κραυγάζουμε, προσπαθώντας να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι για όλα μας φταίει το κράτος, ναι φταίει έχει το κράτος ευθύνες, αλλά ποιό πολλές έχουμε εμείς οι πολίτες. Είναι κατάντια, είναι ντροπή, μια κοινωνία να σπάει και να καταστρέφει τα περιουσιακά της στοιχειά, στην προσπάθεια της να διαμαρτυρηθεί για κάτι που ενδεχομένως να έχει και δίκιο, αλλά και ενδεχομένως να μην έχει δίκιο.

Αλλά ακόμη ποιό κατάντια είναι να υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι να χαίρονται που κάποιοι επιθυμούν τον θάνατο των Ελλήνων αστυνομικών. Πιστεύει αλήθεια κανείς μας ότι μπορεί να υπάρχει κοινωνία χωρίς αστυνομία? Αλήθεια πιστεύει κάνεις ότι οι αστυνομικοί είναι εχθροί του λαού ??


Λάθος της αστυνομίας που ασχολείται με τα στριπτιζάδικα, αφήνοντας αφύλακτο το αστυνομικό τμήμα! Λάθος της κοινωνίας που δεν συμπαραστέκεται στην αστυνομία. Και η κοινωνία και η αστυνομία θα το πληρώσουν αυτό μια μέρα!

Οφείλουμε να συμπράξουμε όλοι μας στα σοβαρά θέματα!
Για το συνολικό μας συμφέρον !


Ο ΒΟΣΚΟΣ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009 !

Δεν υπάρχουν σχόλια: