ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.09

Ευθύνες στην ΠΓΔΜ από τη Σλοβενία

Ο πρόεδρος της Σλοβενίας, Ντανίλο Τουρκ, εκτίμησε ότι, η προσπάθεια οικειοποίησης του ονόματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της πολιτιστικής κληρονομιάς των αρχαίων Μακεδόνων, από την πλευρά της ΠΓΔΜ, επιβαρύνει τις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης στο ζήτημα της ονομασίας.
"Στο θέμα της ονομασίας, εμφανίστηκαν ορισμένα στοιχεία, τα οποία πραγματικά προκαλούν σύγχυση, μεταξύ αυτών που επί μακρόν παρακολουθούν το διμερές αυτό ζήτημα. Η 'Μακεδονία' άρχισε να χρησιμοποιεί το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την ονομασία δημοσίων εγκαταστάσεων, γεγονός που προκάλεσε...επιπλοκές. Δεν λέω ότι οι ενέργειες αυτές είναι λανθασμένες, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι η χρησιμοποίηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σε τέτοιες καταστάσεις, προκαλεί μία φόρτιση στο ευαίσθητο
Κανείς δεν θεωρεί το πρόβλημα της ονομασίας μεταξύ της 'Μακεδονίας' και της Ελλάδας ως αποφασιστικό παράγοντα για τη σταθερότητα στα Βαλκάνια
πρόβλημα της ονομασίας, κάτι που πρέπει ίσως να αποφεύγεται. Είναι ακόμη γεγονός ότι οι ενέργειες αυτές δεν έμειναν απαρατήρητες από κύκλους της διεθνούς κοινότητας ", ανέφερε ο κ. Τουρκ, σε συνέντευξή του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ, "ΜΙΑ".
Ο πρόεδρος της Σλοβενίας απέρριψε τον ισχυρισμό ότι, η έλλειψη προόδου αναφορικά με την ευρωατλαντική προοπτική της ΠΓΔΜ, εξαιτίας της εκκρεμότητας της ονομασίας, δύναται να αποτελέσει παράγοντα αποσταθεροποίησης για την περιοχή.
"Κανείς δεν θεωρεί το πρόβλημα της ονομασίας μεταξύ της 'Μακεδονίας' και της Ελλάδας ως αποφασιστικό παράγοντα για τη σταθερότητα στα Βαλκάνια. Κανείς δεν πρόκειται να θέσει το ζήτημα της ονομασίας ως τέτοιο που διαδραματίζει αποφασιστικό ρόλο για τη σταθερότητα στα Βαλκάνια", σημείωσε ο κ.Τουρκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: