ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.6.09

Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ Η...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ 29-6-2009



Μέ αφορμή τίς δηλώσεις τού Θ. Πάγκαλου περί προσωπικής μεταφοράς χρημάτων επιχειρηματιών πρός τό κόμμα στό οποίο ανήκει,τίθεται πάλι επί τάπητος τό θέμα της χρηματοδότησης τού πολιτικού συστήματος.

O Πάγκαλος μετέφερε χρήματα...




Aπό τον Γιάννη Παπαϊωάννου


Την ίδια ώρα, ο Θ. Πάγκαλος προβαίνει σε νέο «χτύπημα» σχετικά με το «μαύρο χρήμα» και τις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων. Ο πρώην υπουργός, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι δεν είναι παράνομο ακόμη και το να κατέληξαν τα χρήματα τις Siemens στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει μεταφέρει χρήματα στο κόμμα από φίλους επιχειρηματίες.
Σημειώνεται ότι για δωροδοκία στελεχών του ΟΤΕ κατηγορείται ο Θεόδωρος Τσουκάτος, καθώς στο αναλυτικό κατηγορητήριο ο ανακριτής δεν δέχεται τον ισχυρισμό του ότι...
το 1 εκατομμύριο μάρκα πήγαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά σε στελέχη του Οργανισμού, ώστε να μην αντιδράσουν στην συμφωνία με τη Siemens, για τα ψηφιακά κέντρα. Ο κ. Τσουκάτος αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.
Πηγή:www.ANT1online.gr


Σχόλια: Δεν ξέρω αν αληθεύει. Το διάβασα και το μεταφέρω.
Αν αληθεύει δεν ξέρω εάν είναι παράνομο. Ξέρω ότι δεν είναι παράνομο να έχεις και of shore. Είναι όμως ηθικό;



Αναδημοσίευση από τό PRESS.GR


Θέμα: Χρηματοδότηση του πολιτικού συστήματος.....


Τό θέμα τέθηκε ευθέως τούς τελευταίους μήνες μέ τίς επιστολές τού απεργού πείνας πρός τούς ΄Ελληνες πολιτικούς:


Επιστολή 12-5-2009


    "Σαν άνθρωποι ζούμε καθημερινά προσωπικά η στον κοινωνικό μας περίγυρο, σε φίλους, γνωστούς, στην εργασία μας (για όσους έχουν), στην οικογένεια μας, τεράστια προβλήματα επιβίωσης. Δυστυχώς χωρίς να έχουμε την δυνατότητα ουσιαστικής άμεσης αντίδρασης. Όλοι σχεδόν είμαστε θύματα αυτής της κατάστασης που δημιούργησαν αυτοί που έχουν την οικονομική εξουσία· δηλαδή τραπεζίτες, μεγάλοι επιχειρηματίες με βιομηχανίες, κατασκευαστικές, σούπερ μάρκετ κ.ά., αυτοί που ελέγχουν τα καύσιμα, τις επικοινωνίες, την ενέργεια και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης: τηλεόραση και ραδιόφωνο.......

    Με αλλοτριωμένη συνείδηση χωρίς να σας ενδιαφέρει και απομακρυσμένοι από εμάς μετά την εκλογή σας, διότι αρκετοί έχετε εξασφαλίσει περιουσία και χρήμα για να ζήσετε πάρα πολλά χρόνια οι ίδιοι και οι οικογένειές σας.

Και βέβαια δεν τολμάτε να αγγίξετε τα αφεντικά της οικονομίας.

Στον θεσμικό ρόλο που ζητήσατε από εμάς να σας δώσουμε, και σας δώσαμε, να υπηρετείτε δηλαδή τα συμφέροντα όλων μας, δυστυχώς δεν ανταποκρίνεστε.

Τουναντίον εργάζεστε για τα συμφέροντα των ελάχιστων ισχυρών οικονομικά επιχειρήσεων και των λίγων οικογενειών που όλοι μας γνωρίζουμε, και για την δική σας σταδιοδρομία.

Αθετήσατε και συνεχίζετε να αθετείτε τον όρκο και τον θεσμό που έχετε ταχθεί και μας υποσχεθήκατε ότι θα υπηρετείτε.........."



Επιστολή 22-5-2009

"Με το κλείσιμο της Βουλής των Ελλήνων πριν από λίγες ημέρες καταφέρατε το ακατόρθωτο: Eνώ υπήρχε η κορύφωση των σκανδάλων, και επιτέλους δινόταν η δυνατότητα να φανερωθούν κάποιες αλήθειες για την ζωή και την λειτουργία σας όπως και την ιδιότητα των εχόντων την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία που καταχραστήκατε, αποφασίσατε από κοινού με μια κίνηση σε βάρος των συμφερόντων και των δικαιωμάτων τού Ελληνικού λαού να κλείσετε την Βουλή. Tό πράξατε με σκοπό να δώσετε χάρη στους διεφθαρμένους εμπλεκόμενους σε οικονομικά και ηθικά εγκλήματα Βουλευτές -εκπροσώπους μας.

Αλλά συγχρόνως δώσατε χάρη και στους εαυτούς σας, αποφεύγοντας το πολιτικό κόστος για τα τόσα χρόνια πού τους προστατεύετε και υπάρχουν με την ανοχή σας.

Δεν επιτρέψατε να έρθουν στο φως οικονομικά και ηθικά εγκληματικές πράξεις βουλευτών - εκπροσώπων μας, που αποσκοπούσαν στο προσωπικό τους συμφέρον και όχι στο συλλογικό.

Το αποτέλεσμα αυτό υλοποιήσατε έχοντας με το μέρος σας, για το κλείσιμο τις Βουλής και την παραγραφή τον σκανδάλων - δυστυχώς για όλους σας - την ουσιαστική πολιτική συμφωνία της πλειοψηφίας του κοινοβουλευτικού σώματος, χωρίς την εκδήλωση σοβαρής αντίδρασης σε θεσμικό επίπεδο.

Αθωώσατε εν μια νυκτί μικρό αριθμό συγκεκριμένων οικονομικών εγκληματιών που έπρεπε να δικαστούν, να τιμωρηθούν, να διαπομπευτούν, και να εκδιωχθούν από το πολιτικό σώμα της χώρας μας, αφού με τις πράξεις τους παρέβησαν το Ελληνικό Σύνταγμα και τον θεσμό που είχαν ταχθεί να υπηρετούν......."



Επιστολή 20-3-2009

"...τα μεγάλα συμφέροντα εξουσιάζουν τις δομές και τους μηχανισμούς δικαιοσύνης του Ελληνικού κράτους ,καθώς και ότι έχουν επιβληθεί πλήρως στον πολιτικό κόσμο διαβρώνοντας τους θεσμούς και την έννοια της Δημοκρατίας........"



Απάντηση πολιτικών: Σιωπή



Μέχρι σήμερα, όταν διά στόματος Θ. Πάγκαλου παραδέχονται την ενοχή τους, μέ μόνο στόχο να καλλιεργήσουν έναν απύθμενο πολιτικό Μιθριδατισμό, δηλαδή να συνηθίσουν τούς πολίτες στήν ανοχή ακόμα και τής απροκάλυπτης πλέον υποταγής τής πολιτικής στά μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.



http://www.stopcartel.com/gr/view.php?id=402

http://www.tenezos.blogspot.com/


Γεώργιος Κοσμόπουλος Θεόδωρος Τενέζος

Χειρουργός Θώρακος-Καρδιάς Επιχειρηματίας

τηλ. +30 6982009611 τηλ. +30 6982009287

Δεν υπάρχουν σχόλια: