ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.7.09

TEST......ΑΝΤΟΧΗΣ!!

2 σχόλια:

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

Τραγική αυτή την στιγμή η κατάσταση στην πλατεία Ομόνοιας και στην γύρω περιοχή του Κέντρου από τις Μογγολικες Ορδές των Κρόνιων Γενετικών Πιθηκοειδών Λαθρομεταναστευτικών Αποβρασματων Πακιστανών, Αράβων, Σομαλών, Ιρακινών, από το Κράτος της Μασονιας των Ομοφυλοφίλων πολιτικών Προδοτών Καραμανλή, Παπανδρέου, Παυλόπουλου, Αλαβάνου, Λεσβιας παπαρήγας, και λοιπόν Αληταραδων Μασόνων του Κοινοβουλίου, η κατάσταση δεν πάει άλλο έχει φτάσει έως εδώ.

Κύριοι Η Μασονια έχει Κηρύξει τον Πόλεμο Κατά των Ελλήνων.

Κύριοι ο Εχθρός έχει όνομα έχει Στρατόπεδο, και δεν είναι άλλο από τους Μασόνους και της Στοές τους.

Ελληνες Οργανώστε Ομάδες κρούσης κατά Μασόνων και Κατά Στοών, επί καθημερινής Βάσεως να στήνετε Καρτέρι σε Εξερχόμενους Τεκτονές κάθε ηλικίας και όταν θα πέφτουν στα χέρια σας να τους Πατάτε Κάτω, Ρίχτε Βόμβες Μολότοφ κατά Στοών και ώστε να καούν Ολοσχερώς, αφού δεν υπολογίζουν την Ζωή μας και της Περουσιες μας τότε παύουμε και μεις να υπολογίζουμε για το Σάπιο τους Μασονικό Τομάρι.

Κύριοι Έχουμε Πόλεμο ο Αγώνας Αρχίζει.

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

Γεώργιος Καρατζαφέρης ο Φορέας του Ψευτοπατριωτισμού του Εβραϊκού Σιωνισμου και της Μασονιας Στην Ελλάδα

Τι να πει κανείς για τον πολιτικό Απατεώνα και Ψευτοπατριώτη και Υποκινητή Αποστασιών Γεώργιο Καρατζαφέρη, το Εν Λόγο Πολιτικό Ανδρικέλο υπό την Καθοδήγηση της Αγγλικής Μασονιας και του Εβραϊκού Σιωνισμου έχει καταστεί ο Νούμερο Ένας κίνδυνος για την Χώρα μας, είναι δε πηγή αστάθειας κατά της Κοινωνική Συνοχής της Ελλάδος καθώς είναι πίσω από της μεγάλες Αναταραχές που συγκλόνισαν της Χώρα, η Αρχή Έγινε μέσω των Δεκεμβριανων και συνεχίστηκε με την Εξεγέρσεις των Ισλαμιστών Λαθρομεταναστων. Ας πάρουμε τα πράματα από την Αρχή, Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει κατηγορήσει τους Περισσότερους Βούλευες του Κοινοβουλίου ότι Είναι Μασόνοι, Αποκρύπτοντας ο Ίδιος το Γεγονός ότι ο Γενικός Διευθυντής του Κόμματος του Ο Στρατηγός Καραποστολου Ήτο Διοικητής του Τάγματος των Νάιτών Ιπποτών Περιφέρειας Αττικής δηλαδή όχι απλός Μασόνος αλλά και ως Ιλουμινατι + και - Φέρει τον 33 βαθμό, Πέρα από Αυτό είναι και οι δηλώσεις του ίδιου του Καρατζαφέρη μέσα από την Εκπομπή στο Κανάλι του Ελλάδα Γειά σου, που είπε ότι οι Σκοποί της Μασονιας είναι καλή αρκεί να είναι ανοικτή για τον Πολύ Κόσμο, Είναι αυτός που είχε ένα Σιωνιστη Εβραίο υποψήφιο τον Μιχαήλ Γκιόλμαν, Είναι αυτός που Έχει στενή Φιλία με τον Ανθελληνα Αλβανό Πρέσβη στην Αθήνα, είναι ο μόνος που είναι φίλος του Φανατικού Ισλαμιστή Πρέσβη του Ιράν στην Αθήνα, είναι ο μόνος Αρχηγός Κόμματος που σε Εκδήλωση των Ρακοσυλλεκτών Μουσουλμάνων έκανε ευχή Υπέρ του Αλλάχ, Είναι ο μόνος Αρχηγός Κόμματος που Είπε ότι έχει υποψηφίους Ελληνόφωνους Μουσουλμάνους Αραβες.

Είναι ο Πολιτικός που σε Συνεργασία με το Πασοκ και μαζί με τις Ξένες μυστικές Υπηρεσίες έστησαν το σκηνικό Βίας και ταραχών των Δεκέμβριο υπό την υψηλή επίβλεψη του Στενού του Καθοδηγητή, τον Γαλλοεβραίο Μασόνο Πωλ Σαρκοζί πατέρα του Νικόλα Σαρκοζί, και των Διοικητών επιτελαρχών της CΙΑ της Μ16 και της Ισραηλινής Μοσάντ, Μάλιστα τα Γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. Στον Λονδίνο είναι ακριβώς Απέναντι από τα Γραφεία της CΙΑ.

Είναι αυτός που για χάρη του Η Διεθνής Μασονια Ξεσήκωσε του Λαθρομετανάστες λίγες μέρες πριν της Ευρωεκλογές ώστε να Εκτρεψουν Μεγάλο Μέρος των Ψηφοφόρων υπέρ του Καρατζαφέρη. Είναι ο ίδιος που σε Συνεργασία με την ΕΥΠ και τον Μασόνο και Τρόφιμο των Ρόταρυ Μιχάλη Καρχιμάκη του ΠΑΣΟΚ Δημιουργούσανε μαζί με τα ΜΜΕ επί Καθημερινής Βάσεως Κλίμα Σκανδαλολογίας και Δολιοφθοράς της Νομίμου Κυβερνήσεως.

Ελληνες Σταματήστε το Εν Λόγο Μασονικό Υποχείριο πριν Είναι πλέον πολύ αργά για την Πατρίδα μας.