ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.09

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Το "χαλασμένο" λίαρ τζετ των Σκοπιανών ήρθε στα μουλωχτά -κατόπιν συννενοήσεως με τα σκουλήκια της Μητσοτάκαινας- και ΞΑΝΑΦΥΓΕ ΑΜΕΣΩΣ. Θα ξανάρθει πάλι για ένα δεκάλεπτο για να παραλάβει τον Μιλόσοσκι και να φύγει στα γρήγορα για τα Σκόπια.

Μόλις δέκα λεπτά τόλμησαν να το κρατήσουν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, οι προδότες της Ντόρας. Εν τω μεταξύ, αυτά τα άθλια σκουλήκια είχαν κινητοποιήσει όλον τον κρατικό μηχανισμό του νησιού ώστε να δυσκολέψουν αφάνταστα την πρόσβαση στο αεροδρόμιο σε οποιονδήποτε φιλοδοξούσε να προσβάλει το σχέδιό τους. Κλείσαν τους δρόμους και προκάλεσαν κυκλοφοριακή συμφόρηση στο νησί.

Κι όλ αυτά για να μπορέσει να προσγειωθεί στην Κέρκυρα το αεροπλάνο του ψευτομακεδόνα υπουργού εξωτερικών των Σκοπίων, αυτού του ανδρείκελου των Η.Π.Α., του Μιλόσοσκι.

Κι όλα αυτά, σκύλα, την ώρα που όλος ο κόσμος δεν γνωρίζει τις αντιρρήσεις της Ελλάδος έναντι της ονομασίας των Σκοπίων και τους αποκαλεί απροκάλυπτα "Μακεδόνες" και την γλώσσα τους "μακεδονική".

Διατελείς επί τόσα χρόνια υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος και δεν κατάφερες το αυτονόητο, να αποσαφηνίσεις σε όλους του ξένους τις πάγιες ελληνικές θέσεις. Αντ΄αυτού προωθείς, πούστικα και ύπουλα, την θέληση της Ελλάδος για να βρεθεί λύση που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία. Η ξεφτίλα σου, δε, είναι ότι οι ρουφιάνοι των Αμερικανών, οι Σκοπιανοί, σου κάνουν νερά και σου φέρνουν αντιρρήσεις.

Αρνούνται ακόμα και τον γεωγραφικό προσδιορισμό του κρατιδίου τους (βόρεια Μακεδονία), επιζητώντας όλο και περισσότερα ανταλλάγματα για να μπορέσει να επιβιώσει αυτό το πάμφτωχο κράτος και να μην διαμμελιστεί και μοιραστεί μεταξύ Σερβίας-Κόσοβου-Βουλγαρίας.

Αν δεν πας φυλακή μια μέρα (που θα έπρεπε και λόγω... Ζίμενς, ξέρεις εσύ λαμόγιο!), τότε πρέπει σίγουρα να πας σπίτι σου και να μας απαλλάξεις από την πολιτική παρουσία σου.
ΜΠΟΜΠΕΡ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πες τους τα φιλε αρθρογραφε....

Οι προδοτες αυτης της χωρας, οπως και να λεγονται, σε οποια παραταξη και αν ανηκουν, πρεπει να λογοδοτησουν καποια μερα....

"ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ. ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ" ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ!!!"

Ξυπνα βρε αμοιρε Ελληνικε Λαε.Δυστυχισμενε συνταξιουχε, που απο σενα ζουνε και χτιζουνε βιλλες και εξοχικα, κοττερα και λιμουζινες. Εσυ τους ταιζεις - "ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ" - εσυ πληρωνεις ολα τους τα εξοδα, τα τραπεζωματα....
Εσενα και μενα "πηδανε" καθε μερα, με τους φορους, μια και ειναι αδηφαγα "ορνεα" με νυχια γαμψα.

ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ!!!!

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!!

ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!!!!

ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!


καπεταν Γιαννης Εμμ. Νομικος