ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.7.09

ΠΕΡΙ...ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ.....ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ...Ο ΛΟΓΟΣ


ΑΜΝΗΣΤΙΑ:..λήθη ,συγχώρηση αδικήματος το οποίο διεπράχθηκε κατά της πολιτείας.

Εν όψη της χιονοστιβάδας των "σκιωδών" αποκαλύψεων απο την μεριά Τσουκάτου αλλά και των επαπειλούμενων μέγιστων αποκαλύψεων Χριστοφοράκου για την εμπλοκή των "αυτοδύναμων" 153 πολιτικών προσώπων του κοινοβουλίου οι οποίοι φέρονται ως δωρολήπτες από τις χορηγίες SIEMENS , .........έπεσαν στο τραπέζι για την επιζητούμενη πλέον κάθαρση πολλές προτάσεις ,όπως του κυρίου Μιχαλολιάκου αλλά και σήμερα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ,οι οποίες έχουν κοινό σημείο την "ΑΜΝΗΣΤΙΑ" ή πιο υποφερτά την "άλλη" πιο ήπια μεταχείριση αυτών οι οποίοι θα δώσουν πληροφορίες για το σκάνδαλο SIEMENS και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε αυτό.

Οι "νομομαθείς" απεφάνθησαν ότι η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει "ΑΜΝΗΣΤΊΑ" για ποινικά αδικήματα αλλά μόνον για πολιτικές πράξεις ή αδικήματα.
Έτσι σήμερα κι όλας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσπευσε να "ξεφωνίσει" την πρόταση Παπανδρέου και να την αποκαλέσει ως "πολιτικό πυροτέχνημα" σε αντίθεση βέβαια με την ήπια θέση την οποία πήρε ερωτώμενος για την πρόταση Μιχαλολιάκου.

Σίγουρα για να εφαρμοστεί η πολύ "αμερικάνικη" πρόταση ώστε να δοθεί αμνηστία σε εκείνους που έχουν παρανομήσει αλλά που θα αποκαλύπτουν, είναι στην παρούσα φάση άτοπη και για να εκτελεστεί θα πρέπει πρώτα να νομοθετηθεί.

Εκείνο όμως που αναδεικνύει μια αμφισημότητα ,.... είναι αν στις μέρες μας η κυβέρνηση των επικοινωνιολόγων οι οποίοι έχουν τα ηνία της χώρας στα χέρια τους .... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ......."ΑΜΝΗΣΤΕΥΟΥΝ"..................

Και όμως το κάνουν ...για να αποδείξουν ακόμη μια φορά ότι η υποκρισία κατακλύζει τους θεομπαίχτες αυτής της κυβέρνησης.

ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΑΝ ..... 'όλους τους παράνομους αυθαιρετούχους που "κατάκλεψαν" το δημόσιο, τόσο σε γη όσο και σε χρήμα προκειμένου η κυβέρνηση του "Δημοτικού" βάλει κάποια χρήματα στα άδεια ταμεία της.

Ένας τρόπος αμνήστευσης ακολούθησε και η πολιτική Σουφλιά προκειμένου αμνηστεύσει και τον ίδιον με το αυθαίρετό του αλλά και όλους τους άλλους παρανομούντες ποινικά με τις αυθαίρετες κατασκευές τους όταν όλοι οι άλλοι με το σταυρό στο χέρι προσπαθούσαν να στήσουν με κόπο και με κόστος το "τσαρδάκι" τους.


Και σήμερα βγήκαν οι γυμνοσάλιαγκες της κυβέρνησης να μας πείσουν ότι δεν είναι υποκριτές αλλά και ότι έχουν την πολιτική βούληση να δώσουν τέλος στους επίορκους, τάσσοντας όμως υπέρ των επικοινωνιακών τους απόψεων και όχι των λειτουργικών


ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΑΝ ..... τις τράπεζες που χρωστούσαν εκατομμύρια ΦΠΑ και έσερναν τους μικροεπαγγελματίες για 300 € στα δικαστήρια ως κλέφτες.

ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΑΝ ..... τα δομημένα ομόλογα

ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΑΝ.... το χρηματιστήριο

ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΑΝ ....το Βατοπέδι

ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΑΝ..... τις Υποκλοπές

Ποιος μπορεί να αντέξει αυτήν την κοροϊδία; ...πόσο ακόμα θα έχουμε συγκρατημένη την αγανάκτηση μας ; ............

Δεν υπάρχουν σχόλια: