ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.09

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ "ΜΩΡΩΝ" ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ "ΠΑΙΔΩΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΗΧΑΝΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ


"Στριμωγμένα" και αμήχανα αντέδρασε το επίσημο ΠΑΣΟΚ μετά την κατάθεση ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ.
Και πως να μην αντιδρά αμήχανα ; όταν το Νέο ΠΑΣΟΚ που ευαγγελίζεται ο εν δυνάμει Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ΔΕΝ μπορεί να ΑΦΗΣΕΙ πίσω του τόσο εύκολα το ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ.
Πραγματικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ανάμεσα σε γκρεμό και σε ρέμα!
Θα μπορούσε να "καταγγείλει" κόσμια την "παλιά νοοτροπία" μια και θα προέβαλε το επιχείρημα ....ότι την εποχή που συνέβαιναν τα "αλισβερίσια" με τον χορηγό SIEMENS δεν ηγείτο του ΠΑΣΟΚ .....άλλα το σίγουρο τότε , ως αποτέλεσμα αυτής της τρόπον τινά "αποπομπής" , θα ήταν η εσωκομματική αντιπαράθεση-πόλεμο με το μπλοκ των ΣΗΜΙΤΙΚΏΝ

Έτσι ..... επόμενη ήταν η παιδαριώδης και κατά τα άλλα αμήχανη αντίδραση του επίσημου ΠΑΣΟΚ ανακοινώνοντας ότι ..."δεν προκύπτει η χορηγία από τα βιβλία του κόμματος" ....προκειμένου να δικαιολογήσει "επιφανειακά" τις αποκαλύψεις ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ, του οποίο τις θέσεις του ενίσχυσαν και οι ταμίες του ΠΑΣΟΚ.

Ποιος μπορεί να δεχθεί ότι η οποιαδήποτε εισροή τόσου χρήματος θα μπορούσε ποτέ να γραφεί στα "βιβλία" του κινήματος;..... και μάλιστα από μια "χορηγό" εταιρεία όπως η SIEMENS που η "μίζα" αποτελούσε την πάγια επιχειρηματική της τακτική;
, γιατί όπως και να το κάνουμε οι μίζες είναι κλεμμένα λεφτά από τον Ελληνικό λαό μια και αυτές απέρρεαν από την υπερτιμολόγηση των αναλαμβανόμενων έργων από την εταιρεία.

Άλλωστε δεν θα μπορούσε ποτέ να γραφεί σε κάποιο "επίσημο βιβλίο" του κόμματος ένα τέτοιο ποσό όταν ο καθένας γνωρίζει άριστα ότι καμιά μεγάλη χορηγία (άνω του τότε νομίμου ορίου των 10.000.000 δρχ. και σήμερα των 15.000 ευρώ) δεν αναγραφόταν στα επίσημα βιβλία. Αν συνέβαινε, τα βιβλία θα απορρίπτονταν κατά το νόμιμο έλεγχό τους από τη Βουλή και οι συνέπειες θα ήταν πέραν των ποινικών κυρώσεων για την παραβίαση του νόμου περί χρηματοδότησης των κομμάτων, η μείωση κατά 50% της ετήσιας κρατικής χορηγίας (σήμερα 22 εκατ. ευρώ).

Προσωπικά πιστεύω ότι τέτοιου είδους "κωφάλαλες" δικαιολογίες εκτός του ότι δεν αρμόζουν σε ένα κόμμα εξουσίας , το επιβαρύνουν περισσότερο και το καθιστούν "αμφίβολο" προς την πολιτική του ηθική .

Στις μέρες μας έχει καταρριφθεί ο "καλοστημένος" μύθος της "πολιτικής ιδέας" ακόμη δε περισσότερο η υπόσταση του "πολιτικού Ανδρός".
"Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη ...και το λουρί της μάνας" λέει το λαϊκό γνωμικό. Φυσική και επόμενη αυτή η κατάληξη , μια και οι πολιτικοί άνδρες συνεπαρμένοι από την μέθη της εξουσίας "αφήνιασαν " και ξεπέρασαν τα απαράδεκτα βεβαίως μέχρι πρότινος "μέτρα" τους, απλώνοντας το χέρι τους πιο μακριά από εκεί που τουλάχιστον είχαν τον τρόπο να "συγκαλύπτουν" ώστε να διατηρούν το "παραμύθι" ζωντανό.


Όπως και να το κάνουμε εδώ έχουμε μια "σαπίλα" η οποία δυστυχώς έχει μολυσματικά επεκταθεί σε όλο το πολιτικό σύστημα. Όταν Πολιτικοί, ως πολιτικό τους πιστεύω είναι το να διατυμπανίζουν ως φυσική ,την χορηγία "φίλων" προς το κόμμα που ανήκουν ... χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τους ότι αυτές οι "χειρονομίες" έχουν ανταλλάγματα,.... και που ως αποτέλεσμα θα έχουν την διάβρωση και σαθροποίηση του οικοδομήματος της πολιτικής και των πολιτικών.

ΠΑΝΤΩΣ ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.
ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ .

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ .... ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ .... ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ "ΛΑΔΙ" ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΔΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΘΟΥΣ ΜΑΣ ,,,ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: