ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.09

ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ



Πρόσωπα που διετέλεσαν ακόμα και υπουργοί οικονομίας έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να εξαπολύουν ριξικέλευθες προτάσεις περί επανεξέτασης και διόρθωσης του οικονομικού συστήματος .
Πρόσφατο παράδειγμα ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Πέτρος Δούκας , ο οποίος λίγο πολύ προτείνει να δοθεί μεγάλο μέρος της κρατικής περιουσίας που «αραχνιάζει» ‘οπως είπε χαρακτηριστικά- στους πολίτες με «κεφαλικό» τρόπο.

Συγκεκριμένα πρότεινε το κράτος να μετοχοποιήσει μέρος της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου ,αεροδρόμια,λιμάνια(οσα δεν έχουν ιδιωτικοποιηθεί )και να διαιρεθεί το μετοχικό κεφάλαιο σε 11 εκατομμύρια μετοχές και κάθε πολίτης να πάρει απο μία.Ουσιαστικά η φιλοσοφία αυτή κινείται στα πλαίσια του «μετοχικού καπιταλισμού» , δηλαδή διατήρηση του υπάρχοντος συστήματος βάσει διορθωτικώς αλλαγώς , χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα στη καθημερινή πραγματικότητα καθώς τα δεδομένα τα οποία διαμορφώνουν τις συνθήκες επιβίωσης για τον απλό πολίτη είναι πολύ πιο σύνθετα .
Πέραν αυτού η υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος απαιτεί και μιά στοιχειώδη γνώση του τί είναι στη κυριότητά σου , για παράδειγμα η ΚΕΔ δεν έχει καταγράψει ακόμα τα κυριότητας του Δημοσίου ακίνητα .

Υ.Γ Ξαφνικά του ήρθε η θεία φώτηση ?

emetiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: