ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.09

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ..."ΣΗΜΕΙΩΣΑΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΕΞ

Αρνητική η στάση του Τούρκου ΥΠΕΞ και για το θέμα της λαθρομετανάστευσης και για τις συνεχείς προκλήσεις στο Αιγαίο, με τις πτήσεις πολεμικών αεροσκαφών πάνω απο το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι.
==============================
Μετά από τον Σκοπιανό θρασύτατο Υπ. Εξωτερικών Μιλόσοφσκι η περιγέλαστη Ντόρα εισέπραξε διπλό "ΓΙΟΚ" από τον ανατολίτη καθηγητή Νταβούτογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατόπιν αυτών ο γνωστός της ρητορικής ,του πολυ μπλά-μπλά , και των κουραφέξαλων Πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε..... " σημειώσαμε επιτυχία". Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ που γράφει σενάρια με τους ευσεβής πόθους του θεωρεί ότι ο Ελληνικός λαός χάβει τα χαρούπια που πουλάει στους στημένους τηλεοπτικούς θεατρινισμούς του.
=============================================================== Η Τουρκία με λίγα λόγια "ζήτησε" στο θέμα των υπερπτήσεων ...μια "διμερή συζήτηση ". Θέλει δηλαδή να μας φέρει στο "τραπέζι των διαπραγματεύσεων" αφού η ξεκάθαρη συμπεριφορά της δηλώνει την αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας. Και η Ντόρα χασκογελούσε ως γνωστόν.... μετά την "σούπα" του Τούρκου! Και όμως ... η καταγέλαστη κόρη του "εφιάλτη" θέλει να γίνει και κυβερνήτης της χώρας για να μας ξεπουλήσει με μια και μόνο υπογραφή της.
Όσο για το λαθρομεταναστευτικό???? ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.


ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!
ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ..... ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΑΜΕ ..... ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΣΑΜΕ ..ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΑΜΕ ...... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...... ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ "ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ"....ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ "ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ" ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ.....ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΡΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: