ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.6.09

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...

Παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς τον έχει πάρει κι αυτόν η... μπάλα μου, εν τούτοις οφείλω να συγχαρώ σήμερα τον Νίκο Χατζηνικολάου για τα λόγια που είπε στον Real FM σχετικά με την βλακώδη γνωμοδότηση του -απερχόμενου- εισαγγελέα Σανιδά! Είπε τα αυτονόητα:

"Η γνώμη μου για τα blogs το καταφύγιο των ανθρώπων που δεν έχουν φωνή ,δεν έχουν στήλη και δεν έχουν εκπομπή στην τηλεόραση και επομένως η ανωνυμία είναι χρήσιμο στοιχείο ελευθερίας. Ακόμα και οι υπερβολές είναι χρήσιμες γιατί βγαίνουν συμπεράσματα στο να βελτιωνόμαστε. Προτιμώ μια κοινωνία που να μας εκφράζει ελεύθερα παρά μια φιμωμένη κοινωνία. Λέω όχι στους δημοσιογράφους που έχουν μικρόφωνο και στήλη σε εφημερίδα και παίζουν επαγγελματικά παιχνίδια και συκοφαντούν".

Εύγε...
ΜΠΟΜΠΕΡ


Δεν υπάρχουν σχόλια: