ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.7.09

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ Μ.



Πριν από λίγο στην εκπομπή "ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ" στον ALPHA ο κ. Τρεμόπουλος με αφορμή επεισόδιο το οποίο περιείχε φραστική επίθεση στο πρόσωπο του από τον κύριο Διονύσιο ΨΩΜΙΑΔΗ κατήγγειλε "ύποπτες συμπεριφορές" οι οποίες συνιστούν απειλές κατά της ζωής του.

Μάλιστα με αφορμή το επεισόδιο ο κ Τρεμόπουλος επεκτάθηκε και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι επανειλημμένα έχει διαπιστώσει δολιοφθορές στα μέσα μετακίνησης τόσο σε αυτόν όσο και συνεργατών του.


Τέλος ο κ. Τρεμόπουλος θεωρεί ότι η Θεσσαλονίκη έχει σταθεί στην ιστορία ως πόλη όπου έγιναν πολλές πολιτικές δολοφονίες και για αυτό μετά από το φραστικό επεισόδιο με εκτοξευόμενες απειλές θεωρεί ότι έπρεπε να καταγγείλει δημόσια τον κίνδυνο κατά της ζωής του.


Συγκεκριμένα ο κ Τρεμόπουλος ισχυρίστηκε ότι η φραστική επίθεση περιείχε "ευθεία απειλή" αφού ο Δ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ του είπε " αν σε πετύχω σε καμιά γωνιά θα σου δείξω" .
===============================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ "ΜΟΛΙΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ "ΚΑΛΑΜΙ" ΑΦΟΥ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ,ΤΣΑΡΟΥΧΑ, ΠΟΛΚ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΝ Α' ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΟΙ "ΑΠΕΙΛΕΣ" ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΕΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ "ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ " ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ .... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΞΕΣΤΟΜΙΣΜΕΝΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ Ή ΥΠΟΚΟΣΜΙΑΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΙΧΑ?
ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΟΥΦΟ ΕΙΣΑΙ

Unknown είπε...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ .... ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΙΧΑΣ.....
ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΙΣ "ΕΝΤΟΛΕΣ" ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ἀρκεῖ μία τρίχα γιά νά μήν μπορεῖ νά δεῖ καλά καί τό πιό γερό μάτι.

Ανώνυμος είπε...

ai sixtir re karagkiozhdes... fasistomoutra