ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.6.09

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ: Ο ΑΘΛΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ, ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ!

Ο δικηγόρος Καραγιαννακίδης πληρώνεται από την μονή Μεγίστης Λαύρας για τις νομικές, και μη, υπηρεσίες του.

Η Μεγίστη Λαύρα κατέχει την πρώτη θέση στην ιστορία και ιεραρχία των µονών του Άθω, και ιδρυτής της είναι η σεβασµιώτερη µορφή µεταξύ των Αγιορειτών, ο άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης.

Την εξουσία της Μεγίστης Λαύρας (και πολλά άλλα) αμφισβητεί η μονή Εσφιγμένου που έχει στραφεί προς το ρώσικο πατριαρχείο και δεν αναγνωρίζει την εξουσία του οικουμενικού πατριάρχη.

Ο Καραγιαννακίδης, λοιπόν, έκανε τον κόπο και έγραψε, προχθές, ένα άρθρο στην εφημερίδα "Μακεδονία" όπου επιχειρηματολογεί υπέρ της εκδίωξης των "σχισματικών" μοναχών της Εσφιγμένου.

Πρόκειται για ένα άρθρο "κατά παραγγελία", το περιεχόμενο του οποίου έχει εκπληκτική... ομοιότητα με τις ανακοινώσεις της διοίκησης του Αγίου Όρους και, κατά συνέπεια, της Μεγίστης Λαύρας, που είναι ο εργοδότης του!

Δεν θα σχολιάσω, περαιτέρω, τον άθλιο αυτόν δικηγορίσκο, ο οποίος έναντι αδράς αμοιβής που λαμβάνει από την Μεγίστη Λαύρα, βγαίνει ως... ανεξάρτητος αρθρογράφος και ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ τα συμφέροντα της μονής, πέρα από κάθε λογική και δίκαιο (όλο το... εμπνευσμένο άρθρο του μπορείτε να το διαβάσετε εδώ).

Παραθέτω, απλώς, αποσπάσματα από την γελοία επιχειρηματολογία του (κειμενορύπανση!) για τους... κακούς σχισματικούς της μονής Εσφιγμένου.

"Επί δεκαετίες στη μονή Εσφιγμένου συνέρεαν δεκάδες άτομα, παντελώς άγνωστα στους αρμοδίους του τόπου. Απέσχισαν εξ αρχής τη μονή από το σώμα του Αγίου Όρους, διεξήγαγαν μία πρωτοφανή προπαγάνδα εναντίον του και κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου και προσηλυτισμό υπέρ ορισμένης παλαιοημερολογητικής παράταξης. Το 1999 η ηγεσία τους προχώρησε στο αποκορύφωμα, που ήταν η επίμονη παρεμπόδιση κρατικών αρχών να πλησιάσουν προς εκτέλεση των καθηκόντων τους."

"Μετά το 2002-2005 λοιπόν έχουμε μία ξεκάθαρη περίπτωση κατάληψης, στην οποία ο αποκλεισμένος δεν είναι οι καταληψίες αλλά μάλλον οι μοναστηριακές και οι κρατικές αρχές, που σταθερά δεν τους επιτρέπεται η πρόσβαση στη μονή. Ένα τμήμα της χώρας βρίσκεται ανεξέλεγκτο σε χέρια αγνώστων (μόνο οι επικεφαλής είναι γνωστοί), οι οποίοι φαίνεται ότι εναλλάσσονται με άλλους. Με ό,τι όλα αυτά συνεπάγονται για τον κειμηλιακό και αρχαιολογικό πλούτο και για την ασφάλεια και την τύχη της μονής γενικότερα."

"Έχουν μεταφέρει στη μονή γέροντες μοναχούς από άλλα σημεία και τους επιδεικνύουν αφειδώς σε oποιονδήποτε βιντεοσκοπεί, είναι οι ίδιοι εφοδιασμένοι με κάμερες κ.ά., διαδίδουν ότι δεν έχουν περίθαλψη, ενώ το επιτόπιο Κέντρο Υγείας είναι στη διάθεσή τους, ότι δεν έχουν φάρμακα, ενώ εφοδιάζονται με τα πάντα ακτοπλοϊκώς, προβάλλουν σκηνές αποκλεισμού, ενώ οι ίδιοι μπαινοβγαίνουν με κάθε άνεση και μάλιστα εμφανίζονται στα ΜΜΕ κ.ά."

"Οι καταληψίες προβάλλουν φύρδην μίγδην αιτιάσεις κατά του οικουμενικού πατριάρχη, του Αγίου Όρους, της υπουργού Εξωτερικών, του πάπα, του 666 κτλ., αποδίδοντας το “διωγμό” τους στην ενοχλητικότητα του φρονήματός τους, αποσιωπώντας όμως ότι υπάρχει πλήθος άλλων μοναχών φρονούντων αναλόγως, που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα.
Αλλά επίσης καλού κακού έχουν μετακαλέσει σωματώδεις body guards, που τους επιδεικνύουν, όπως και τους γέροντες."
ΜΠΟΜΠΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: