ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.09

Επιτάφιοι με ανθρώπινη μορφή - Epitaffi in forma d'uomo: Cesare Zavattini


Στο μονόλογό του ο Cesare Zavattini* (βίντεο) επισημαίνει:
Όταν λες την αλήθεια δεν πρέπει να ζητάς συγνώμη…
Όταν λες την αλήθεια πληρώνεις προσωπικά…
Γράφει σήμερα ο Beppe Grillo, με αφορμή τον μονόλο του Cesare Zavattini: «“Παιδόφιλος”, “Απατεώνας”, “Καταχραστής”, “Μαφιόζος”, “Μασόνος της Π2”… ένα γέρικο γουρούνι, ένας εγκληματίας, είναι λέξεις που δεν λέγονται. Η αλήθεια οφείλει να διασώζει τους τύπους. Οι τύποι πρέπει να σκεπάζουν την αλήθεια. Ο καθωσπρεπισμός του καθεστώτος. Συνοδός, θαυμαστής ανηλίκων κάτω των 18 χρόνων, γερουσιαστής σε αναμονή να δικαστεί, αλλά ο νόμος Lodo Alfano,** αποτελεί εγγύηση…»
Λέτε κάτι να γνωρίζει ο Καραμανλής από τη δεξιά ευρωπαϊκή πολιτική;
Λέτε να τον συμβούλεψε ο Berlusconi, που γνωρίζει από «κλείσιμο της βουλής», μιας και είναι στο ίδιο ευρωπαϊκό κόμμα;
Στα ίδια τα χνάρια του Berlusconi κινείται σε όλα τα θέματα ο Κωστάκης: «αντιτρομοκρατία», φίμωμα των blogs, νόμοι και κομπίνες για να μην παραπέμπονται υπουργοί, χειροβομβίδες καουτσούκ, καρτοκινητά…
Συμπτώσεις;
Βέβαια, στην Ιταλία ο καβαλιέρε τα έχει με τους δικαστές, ενώ εδώ δεν έχουμε δικαστές, αλλά υπαλλήλους του Καραμανλή. Έτσι είναι ευκολότερο το έργο του Κωστάκη…

* Cesare Zavattini (1902-1989), σκηνοθέτης, δημοσιογράφος, συγγραφέας, σεναριογράφος, ποιητής και ζωγράφος.
** Lodo Alfano (L. 124/2008), νόμος του ιταλικού κράτους με τίτλο «Οδηγίες για διακοπή κάθε δικαστικής διαδικασίας εναντίον κυβερνητικών στελεχών». Έλαβε το όνομα του Angelino Alfano, υπουργού δικαιοσύνης του Berlusconi. Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο στις 26 Ιούνη 2008 και ψηφίστηκε τον Ιούλη (δείτε τη διαδήλωση που έγινε στην Αθήνα από μαθητές της Ιταλική Σχολής)

sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: