ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.7.09

To παρακράτος της κυρα-Στέλλας



Συνάντηση του υπουργού Παιδείας με τη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου στην Γκράβα.

Με τη διευθύντρια του 132ου δημοτικού σχολείου στην Γκράβα, Στέλλα Πρωτονοταρίου, συναντήθηκε ο υπουργός Παιδείας, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο υπουργός δήλωσε ότι συναντήθηκε με την εκπαιδευτικό προκειμένου να ενημερωθεί για το ζήτημα που προέκυψε με το σχολείο όπου ασκούσε καθήκοντα διευθύντριας. Όπως είναι γνωστό, το συγκεκριμένο σχολείο έχει έντονη πολυπολιτισμική σύνθεση, λόγω του μεγάλου αριθμού μαθητών από άλλες χώρες καταγωγής και γλωσσικές εθνότητες.

«Κατανοούμε πλήρως», τόνισε ο υπουργός, «ότι η κοινωνία μας έχει χρέος να φροντίσει όλους εκείνους οι οποίοι για κάποιο λόγο προσέφυγαν σε εμάς και να προσφέρει παιδεία σε όλους και συνεπώς και σε υπηκόους τρίτων χωρών. Επαναλάβαμε τις απόψεις μας ότι στο πλαίσιο των νέων δεδομένων που διαμορφώνονται διεθνώς, έχουμε χρέος ως Πολιτεία και ως κοινωνία να ενισχύσουμε τη διαπολιτισμική εκπαίδευση. Και είναι δική μας ευθύνη να αντιλαμβανόμαστε εγκαίρως τις προκλήσεις που έρχονται, ώστε να τις αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά. Στο συγκεκριμένο ζήτημα της κ. Πρωτονοταρίου επαναλάβαμε ότι το υπουργείο Παιδείας παρακολουθεί το θέμα του οποίου έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη και γι' αυτό παγίως δεν εμπλέκεται».


Διαβάστε και εδώ για τα κατορθώματα της Αλβανολάγνας Στέλλας


Σχετικά με το κράτος της κυρίας Στέλλας...


Και ερωτάσθε κύριε Άρη:

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΛΑΘΟΡΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΚΑΙ ΔΗ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!
epas-epal

Δεν υπάρχουν σχόλια: