ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.10

Σήμερα, σε μια κρίσιμη στιγμή για την χώρα, ο Πρωθυπουργός μίλησε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ . Τόνισε ότι, "βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου


Τώρα τι να πούμε; Ο πρωθυπουργός τα έβαλε με τις OFFSHORE εταιρείες και καλά έκανε. Τα έβαλε και με όσους υπουργούς ή βουλευτές την Νέας Δημοκρατίας είχαν περιουσιακά στοιχεία σε υπεράκτιες εταιρείες και καλά έκανε.
Όμως εμείς οι απλοί πολίτες που δεν διαθέτουμε, όλοι μαζί, τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης (Intelligence Quotient, IQ) του κ. Παπανδρέου, δεν καταλαβαίνουμε γιατί μόλις πριν δύο μήνες περίπου, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως η δημιουργία 15 OFFSHORE εταιρειών στην Ελλάδα; Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ στις 19 Ιανουαρίου 2010 έγραφε:
Στην διάρκεια του σεπτεμβριανού τραγέλαφου, που κατέληξε στην γεωργοπαπανδρεϊκή οπερέττα, ο Αρχάγγελος της διαφάνειας και σφοδρός πολέμιος της διαφθοράς έστελνε εις το πυρ το εξώτερον τις υπεράκτιες εταιρείες και όσα αυτές εκφράζουν, συμβολίζουν και προκαλούν εις βάρος του ταλαίπωρου νεοελληνικού Κράτους και των δυστυχισμένων ιθαγενών του (τότε δεν μιλούσε ακόμη για τον εσμό των κατ΄ απονομή νεοϊθαγενών). Ακούγοντας τον (και Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς) Πρωθυπουργό ο αγνός ψηφοφόρος ("πελάτης" κατά την ραγκούσεια πολιτειολογία) σχημάτιζε την εντύπωση πως οι υπεράκτιες ακρίδες, που "λυμαίνονται τον εθνικό πλούτο", θα έβρισκαν σύντομα τον δάσκαλό τους, και πως οι "εθνοπροδότες ιδιοκτήτες τους" θα οδηγούνταν σιδηροδέσμιοι στον πασοκικό καιάδα. Και επειδή μια από τις νευτώνιες σταθερές του πολιτικού μας συστήματος είναι η αξιοθαύμαστη τήρηση των πασοκικών υποσχέσεων, οι υπεράκτιες εταιρείες, στην εποχή της σοσιαλιστικής παλινόρθωσης, κυριολεκτικά λιμοκτονούν και διώκονται και κρύπτονται στις κατακόμβες της οσονούπω καταργούμενης γραφειοκρατίας. Διωκώμενες, περιμένουν τις εόρτιες διακοπές, κι όταν όλος ο κόσμος, χορτασμένος από τα γενναιόδωρα κυβερνητικά επιδόματα κοινωνικής αλληλεγγύης, γλεντοκοπάει και βυθίζεται στην κραιπάλη και στη χαύνωση, τότε οι ταλαίπωρες υπεράκτιες εταιρείες ξεμυτίζουν. Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τελευταία μέρα του έτους, αντί για κάλαντα, 3 ΦΕΚ γεμάτα αγιοβασιλιάτικες αποφάσεις της κυρίας Λούκας-Ταρσίτσας Κατσέλη (Τσαρίνας της Οικονομίας, Μεγάλης Δουκίσσης της Ανταγωνιστικότητας, Μπουρλοτιέρισσας της Ναυτιλίας) εγκρίνουν την εγκατάσταση στην Ελλάδα Γραφείων ή Υποκαταστημάτων μιας 15άδας εταιρειών, που εδρεύουν στα Νησιά Μάρσαλ ή στην Λιβερία. Πρόκειται για τα ΦΕΚ υπ' αριθμ. 2615, 2616 και 2626, άπαντα του Β΄ τεύχους της 31ης Δεκεμβρίου 2009, τα οποία (βεβαίως, βεβαίως!) ουδέν το παράνομον ή το μεμπτόν ή το επιλήψιμον περιέχουν - πλην της καταρρακώσεως των παπανδρεϊκών μεγαλοστομιών, της αναιρέσεως των προεκλογικών υποσχέσεων, της αναισχύντου περιφρονήσεως των πολιτών, της διατρανώσεως μιας κοροϊδίας, που εντείνεται και εκτείνεται έως τα έσχατα όρια της τραγωδίας... Και εκεί ακριβώς βρίσκεται η ελπίδα: "αυτοί", ικανοποιημένοι και μοιραίοι, χαίρονται γιατί "και πάλι γένεται η δουλειά τους", όμως στα έσχατα όρια της τραγωδίας, δι ελέου και φόβου, έρχεται η ΚΑΘΑΡΣΙΣ...
οπωπητήρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: