ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.10

ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΟΓΙΩΡΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ..."ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ"

Μετά το "ευχαριστώ τους Αμερικανούς" που άκουσε ο Ελληνικός λαός για την απώλεια της εθνικής του κυριαρχίας και την δημιουργία των γκρίζων ζωνών κατά την αποφράδα περίοδο των ΙΜΙΑ σήμερα ......
ο Πρωθυπουργός ΓΑΠ επιβεβαίωσε τον ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ του και τις οσφυοκαμπτικές τάσεις του που είναι απόρροια της ΚΥΔΑΙΝΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ από την περίοδο Σημίτη και μετά.
Το ανάξιο τέκνο του Ευπατρίδη ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σήμερα απέδειξε περίτρανα ότι είναι γνήσιο δημιούργημα του Μέντωρα του Κώστα Σγμίτη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ΜΕΡΚΕΛ επειδή "στήθηκε" μπροστά στην Καγκελάριο της χώρας που οι πολίτες της και τα ΜΜΕ έχουν ανοίξει ΠΟΛΕΜΟ με την Ελλάδα.
Παρότι ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ..... ευχαρίστησε δεόντως και πολλάκις την Γερμανίδα καγκελάριο . Δηλαδή εάν 'έπαιρνε" τι θα έκανε ???¨

Το χειρότερο δε είναι ότι σήμερα επιβεβαιώνεται η απειρία του Έλληνα πρωθυπουργού ή αναδύθηκε το προφίλ του ΝΕΝΕΚΟΥ και του αποδομητή της ΕΛΛΑΔΑΣ και του ΕΘΝΟΥΣ?
ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!!

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΑΠ ΕΡΩΤΗΘΕΊΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ "ΠΟΥΛΗΣΕΙ" ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ....ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ!!!
ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ...... ΑΛΛΑ.... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΠΤΥΞΗ"
ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ??????
Ο ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΣ ΧΑΗΤΖΙΑΒΑΤΗΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: