ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.10

Άγκυρα: Ο εναέριος χώρος πάνω από το Φαρμακονήσι είναι Τουρκικός...


Τον ισχυρισμό ότι ο εναέριος χώρος πάνω και γύρω από το Φαρμακονήσι ανήκει στην Τουρκία επαναλαμβανει η Άγκυρα
Με συνεχείς παρεμβολές στον ασύρματο πολωνικού αεροσκάφους που πετούσε στο ΝΑ Αιγαίο, στο πλαίσιο της επιτήρησης των ελληνικών συνόρων μέσω του Frontex, το τουρκικό ραντάρ της Ντάτσα καλούσε τους πιλότους του αεροσκάφους να εγκαταλείψουν την περιοχή πάνω από το Φαρμακονήσι με το επιχείρημα ότι δήθεν πετούσε σε τουρκικό εναέριο χώρο.
Οι διαδοχικές εκπομπές από το ραντάρ της Ντάτσα ξεκίνησαν στις 12:40 μετά τα μεσάνυχτα και διήρκεσαν περίπου μία ώρα, σε μία χρονική περίοδο που το πολωνικό αεροσκάφος πετούσε βορείως του Φαρμακονησίου σε χαμηλό ύψος 2.500 ποδών και μάλιστα δεν απομακρύνθηκε περισσότερο από 1,2 μίλια από τις ακτές του νησιού.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 2:30 στο αεροδρόμιο της Κω απ' όπου είχε απογειωθεί 5 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
Από την ελληνική πλευρά δεν έχουν υπάρξει μέχρι αυτή τη στιγμή τοποθετήσεις - απαντήσεις στην προκλητική οικειοποιήση του ελληνικού εναέριου χώρου. Ίσως οι αρμόδιοι υπουργοί να δίνουν περισσότερη βαρύτητα στην προσπάθεια αντιμετώπισης των βέβαιων αντιδράσεων των ελλήνων πολιτών, στον οικονομικό πόλεμο που έχουν ανοίξει οι Βρυξέλλες συνεπικουρούμενες από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Μήπως, άραγε σκέφτεται ο Γιώργος Παπανδρέου να πουλήσει το Φαρμακονήσι σε κάποιον Γερμανό (μετά την προτροπή της γερμανικής Bild) για να μπορεί να κοιμάται ήσυχος;

Ι/Π
Μunich Germany

Δεν υπάρχουν σχόλια: