ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.10

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Ο αγωγός φυσικού αερίου δρομολογείται


Υπό σύσταση οι εταιρείες που θα αναλάβουν τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εμπορική του εκμετάλλευση


Ο ελληνοβουλγαρικός αγωγός φυσικού αερίου IGB συνολικού μήκους 170 χλμ, θα έχει αφετηρία την Κομοτηνή και κατάληξη τη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας. Με την εξέλιξη αυτή η χώρα μας αναδεικνύεται σε ενεργειακό κόμβο, όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Χάρης Σαχίνης, σε δηλώσεις του, μετά την υπογραφή της συμφωνίας της ελληνικής εταιρίας, με την ιταλική Edison και τη βουλγαρική Bulgarian Energy Holding, για τη σύσταση των εταιριών, που θα αναλάβουν το σχεδιασμό, την κατασκευή και την εμπορική εκμετάλλευση του ελληνοβουλγαρικού αγωγού φυσικού αερίου.
Ο κ. Σαχίνης επισήμανε ότι ο αγωγός, που θα έχει αφετηρία την Κομοτηνή και κατάληξη τη Στάρα Ζαγκόρα της Βουλγαρίας, θα συμβάλλει μαζί με τους υπόλοιπους διασυνδετήριους αγωγούς που κατασκευάζονται ή μελετώνται να κατασκευαστούν, στη διαφοροποίηση των διαδρομών μεταφοράς και πηγών φυσικού αερίου στη νοτιοανατολική Ευρώπη, προς αποτροπή κάθε πιθανότητας επικείμενου γεωπολιτικού κινδύνου.
Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Edison Ουμπέρτο Κουαρντίνο επισήμανε ότι ο διασυνδετήριος αγωγός αναβαθμίζει και τον αγωγό φυσικού αερίου Καρατσάμπεϊ – Κομοτηνής, σε πανευρωπαϊκό δίκτυο.
Στο μεταξύ, ο Ιταλός γνωστοποίησε ότι η εταιρία του στρέφει το ενδιαφέρον της στην Ελλάδα και για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
ΧΡΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: