ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.10

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ..... ΕΔΩ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΕΡΜΕΟ ΤΩΝ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Εάν αυτό δεν είναι απόδειξη το πόσο αναξιόπιστη είναι αυτή η κυβέρνηση , και πόσο μπάχαλο είναι οι μηχανισμοί του κράτους τότε τι άλλο μπορεί να είναι.!!
Πριν καν νομοθετηθούν τα νέα μέτρα οι κερδοσκόποι μαυραγορίτες ανέβασαν κατακόρυφα τις τιμές της βενζίνης κερδίζοντας στην πλάτη των πολιτών. Εύλογα ερωτηματικά δημιουργούνται από την αδιαφορία του κράτους όταν οργιάζει η μαύρη αγορά και αυτό σφυρίζει αδιάφορα.
Πόσοι αναίδεια μπορεί να υπάρχει από τους τιμητές της πολιτικής στην χώρα μας???
Ο λαός καλείται για άλλη μια φορά να βγάλει το φίδι από την τρύπα και αυτοί των εγκαταλείπουν στο έλεος των κερδοσκόπων!!
ΜΙΑ ΣΎΛΛΗΨΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ???
Πώς θέλετε να πείσετε ένα λαό για τις θυσίες που τον βάζετε για πολλοστή φορά να κάνει??

Δεν υπάρχουν σχόλια: