ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.10

Η ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ....Η Βρεταννία είναι η νέα Ελλάδα;


Οι Βρεταννοί βρισκονται ολο και περισσότερο υπό πίεση: Αδύναμη λίρα, τρομερό χρέος, αβέβαιο μέλλον! Η Βρεταννία είναι η νέα Ελλάδα; Γεγονός ειναι : Ο κρατικός προϋπολογισμός είναι σε άσχημη κατάσταση! Και μια διέξοδο από αυτή την αθλιότητα δεν φαινεται στον οριζοντα ... ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ Το έλλειμμα υπολογίζεται ότι ειναι το 12,9 τοις εκατό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος . Τρομακτικό! Οι Έλληνες είναι "μόνο" σε ένα μείον του 12,7 τοις εκατό. Το βρετανικό εθνικό χρέος εκτιμάται σε 965 δισεκατομμύρια ευρώ (88,2 τοις εκατό του ΑΕΠ) - Η Ελλάδα βρισκεται με ενα γελοίο ποσον του υψους 300 δισ. ευρώ. Υπεύθυνος για την ανισορροπία του Ενωμενου Βασιλείου: η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση. Δισεκατομμυρια ευρώ έχουν αντληθεί για την διάσωση των βρετανικών τραπεζών αλλα και η κερδοσκοπία για την συναλλαγματική ισοτιμία λίρας δεν κάνουν την κατάσταση καλύτερη. Μια κατάσταση που θα μπορουσε σιγουρα να ελεγχθει , αν δεν ήταν αυτη η αβέβαιη πολιτική κατάσταση ... Η Βρεταννία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα τιτάνιο έργο. Εξοικονομηση, εξοικονομηση ειναι το συνθημα και θα πρέπει ολοι να διαβάσουν αυτο το σύνθημα. Αλλά βρετανική πολιτική είναι όλο και περισσότερο απασχολημενη με τον εαυτό της. Κανένα πολιτικο κομμα δεν θα είναι στις βουλευτικές εκλογές του Μαιου , ικανο να λαβει την πλειοψηφια οπως δειχνουν οι δημοσκοπήσεις. Μια κυβέρνηση μειοψηφίας, ωστόσο, σημαίνει ένα πράγμα> πάνω απ 'όλα συγκρούσεις και ανεκτέλεστες μεταρρυθμισεις ΚΑΙ: Καμμια συμφωνία για ενα απολύτως αναγκαίο προγραμμα λιτοτητας ! Προοπτικές δειχνουν τη Αγγλικη λίρα πιο αδυναμη . Τη Δευτέρα, το νόμισμα έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδό του σε δέκα μήνες - $ 1,50. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΧΑΡΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Σε τελική ανάλυση, οι Βρεταννοί μπορουν να χαιρονται , γιατι εχουν πάντα το δικό τους νόμισμα. Ετσι είναι ελεύθεροι να αποφασισουν την υποτίμηση του και αυτό ειναι που χρειάζεται να γινει επειγόντως για να δώσει ώθηση στην οικονομία. Σε αντίθετη περίπτωση, στο νησί, θα πουν επίσης οι Βρυξέλλες ακόμη και μια λέξη - οι Έλληνες μπορουν να τραγουδήσουν ένα τραγούδι γι 'αυτό

Iris Paleokastriti
Munich Germany

Mykonos zoo

Δεν υπάρχουν σχόλια: