ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.10

Αφήστε τις προειδοποιητικές βολές προς το λαό κύριε Πρωθυπουργέ και φέρτε πίσω τα κλεμένα.




Μας είπε σήμερα ο κ. Πρωθυπουργός πως "φτάσαμε στο
χείλος του γκρεμού", πως "δεν πάει άλλο με το χάλι της Οικονομίας μας", πως "δεν θα μπορούμε να δανειστούμε" και άλλα τέτοια
γλυκανάλατα που τ' ακούμε καθημερινά απο χείλια πολιτικάντηδων βέβαια ... Να διορθώσω όμως

εδώ: Δεν τα είπε , αλλά τα διάβασε απ' το χαρτί που του είχαν δώσει πο γνωστοί "συγγραφείς" του Πασόκ.
Και άρχισε παρακάτω να μας απαγγέλει το γνωστό τροπάριο πως, ντε και καλά για όλα φταίνε οι προηγούμενοι, ενοώντας τους αμέσως προηγούμενους!!! πιό πίσω δεν πάει, μην θίξει και τους πριν, γιατί εκεί οι ευθύνες βαρύνουν τον ίδιον και την παρέα του!
Βρε κατεργάρηδες του Πασόκ ποιός ευθύνεται εξ ολοκλήρου για το ότι δεν υπάρχει "σάλιο" όπως μας λέτε? Σεις οι πολιτικοί απατεώνες δεν δημιουργήσατε και το οικονομικό χάος? Μόνον οι προηγούμενοι φταίνε? Κι αν υποθέσουμε πως ναι μόνον αυτοί φταίνε όπως σεις μας τσαμπουνάτε, ΕΡΩΤΩ: πιάσατε απ' αυτούς κανέναν κλέφτη να τον χώσετε μέσα? Κανέναν! Ε, τότε είστε ΟΛΟΙ σας υπόλογοι και συνυπεύθυνοι για την τραγική κατάσταση που ο Πρωθυποργός απόψε μας ανήγγειλε, όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μας προετοιμάσει για το νέο πακέτο μέτρων που θα ξεστομίσει αύριο. Μας προετοιμάζει, ναι αλλά δεν έχει καταλάβει κι αυτός και ολοι σας μαζί, πως το ζωνάρι δεν σφίγγει άλλο? Γιατί αν νομίσατε πως θα μας λοιώστε κιόλας είστε γελαμένοι. Κούνια που σας κούναγε....
Σεις θα πρέπει να προετοιμάζεστε για το κακό που σας περιμένει... Σεις όλοι μαζί και οι καλοί ( οι ελάχιστοι) και οι φαύλοι (οι πολλοί). Για ένα όμως να ειστε σίγουροι: πως έτσι που το πάτε κι εδώ που μας φτάσατε, θα μας βγάλετε στους δρόμους και στα πεζοδρόμια προς αναζήτησης μιας καλύτερης τύχης. ΟΧΙ δεν θα προκαλέσετε εμφύλια σύραξη, όχι! Λαϊκή Επανάσταση θα προκαλέσετε, λαμόγια του κερατά! Επανάσταση σαν κι αυτή που ξέσπασε στη Ρουμανία πριν μερικά χρόνια. Και να είστε σίγουροι πως οι περισσότεροι απο σας (που ευθύνεστε κιόλας για την σημερινή κατάσταση) θα έχετε την τύχη του Τσαουσέσκου... οι υπόλοιποι θα δικαστούν σε λαϊκά δικαστήρια στην Πλατεία Συντάγματος με δικαστή τον ελληνικό λαό και όχι τους φίλους σας τους λαθρομετανάστες τους οποίους και θα πάρουμε παραμάζωμα. Αλλάξτε ρότα όσο είναι καιρός, ο λαός θα είναι ο υπέρτατος κριτής και αν χρειαστεί ο δήμιός σας.

H μόνη και καλύτερη λύση που σας έμεινε είναι μία:
ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ.

Τ' ακούσατε λαμόγια πάσης πολιτικής προελεύσεως???
cretanpatriot

Δεν υπάρχουν σχόλια: