ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.10

Στο ζενίθ ο ...πολιτικάντικος λαϊκισμός.!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Τελικά, δεν θα μπορέσουμε να κρύψουμε τα δάκρυά μας από την βαθύτατη συγκίνηση που μας προκάλεσε η ...λαϊκίστικη πρωτοβουλία των "φτωχών" εθνοπατέρων μας.
Παρόμοια συγκίνηση είχαμε να νιώσουμε από την εποχή του εράνου για την κατασκευή του κωλόσπιτου της ...Αγράμπελης.
Ο δις εκλεγμένος "ανώτατος άρχων" και Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα είναι ο επικεφαλής του ..."Ταμείο Ενίσχυσης της Ελλάδας", - κάτι παρόμοιο σαν το ταμείο απόρων κορασίδων - ο οποίος αποδέχθηκε την σχετική πρόταση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, ύστερα από την πρωτοβουλία του να δημιουργηθεί ..."ειδικός λογαριασμός" - όπως και τόσοι άλλοι - για την ενίσχυση της ...δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας.
Ο κ. Παπούλιας συνεχάρη επίσης τον κ. Πετσάλνικο για την πρωτοβουλία του και δήλωσε "είμαστε όλοι παρόντες»", απαντώντας στον πρόεδρο της Βουλής. "Η ιδέα έχει ευρύτατη αποδοχή και δείχνει ότι ο Ελληνισμός, τόσο εντός της χώρας όσο και της διασποράς έχει ...φιλότιμο και πατριωτισμό" - και αμνησία θα προσθέταμε εμείς - τόνισε από την πλευρά του ο κ. Πετσάλνικος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μια υφυπουργός και μια μικρή ομάδα βουλευτών ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία του Προέδρου της Βουλής.
Από προχθές ανταποκρίθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος προσέφερε 5.000 ευρώ και το βουλευτικό του αυτοκίνητο, ενώ και ο Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι θα δώσει 1.000 ευρώ.
Το ίδιο ποσό θα δώσει ο κ. Ι. Βαρβιτσιώτης, ενώ σύμφωνα με το "Βήμα", θα προσφέρει στο ταμείο και ο ...πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης.
Το σύνολο της μηνιαίας βουλευτικής της αποζημίωσης, δηλαδή περίπου 6.500 ευρώ, προσφέρει για τη ...σωτηρία της πατρίδας η υπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη.
Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος θα προσφέρει το ...δώρο του Πάσχα, ενώ θετικοί εμφανίζονται και οι Β. Πολύδωρας και Κ. Τασούλας.
____________
Εν όψει του Πάσχα, σκέπτομαι να συμμετάσχω κι' εγώ σ' αυτή την ...πανεθνική συστράτευση, προσφέροντας από το υστέρημά μου μερικές καρτέλες με 301 άβραστα αυγά..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: