ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.10

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" (Η ΠΑΣΚΕ κατέλαβε το εθνικό τυπογραφείο)

Οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Εσωτερικών σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αντιδράσουν στην εξόντωσή την δική τους και των οικογενειών τους τους από την κυβέρνηση Παπανδρέου, την οποία ειρωνεία της τύχης ψήφισαν κατά 70 % , (σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της Ομοσπονδίας του Υπουργείου Εσωτερικών η ΠΑΣΚΕ έλαβε 70% των ψήφων ! ) , κατέλαβαν το Εθνικό Τυπογραφείο για να μην τυπωθεί η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με τα νέα οικονομικά μέτρα!...
Συγκεκριμένα δεν ισχύουν για τους εργαζόμενους του υπουργείου Εσωτερικών μόνο τα μέτρα που εξήγγειλε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης περί μείωσης 30% των 13ου και 14ου μισθού και 12% μείωση επί των επιδομάτων, αλλά αντίθετα με την διάταξη της παραγράφου 3 του άρθρου 8 του ως άνω σχεδίου νόμου προκύπτει περαιτέρω μείωση του συνόλου των αποδοχών τους σε ποσοστό περίπου 30%.
Καταλαβαίνετε ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει χάσει τον έλεγχο, το μέτρο και την ντροπή.
Το ΠΑΣΟΚ της 3ης Σεπτέμβρη τελείωσε την 3η του Μάρτη !

Γιάννης Πάγγος
Διοικητικός Υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας-Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: