ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.10

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ! ΚΑΙ ΓΙΑ "ΔΙΚΑΙΑ" ΜΕΤΡΑ! ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ


Διαβάζουμε στο ΕΘΝΟΣ!!!
Με έκπληξη οι 40 αστυνομικοί-συνοδοί των απελαθέντων Πακιστανών είδαν να τους παρακρατείται από τον μισθό τους το ποσό των 200 ευρώ για την πτήση προς το Πακιστάν.....[.....].....Οπως καταγγέλλεται, επειδή η ΕΛ.ΑΣ δεν διέθετε το απαραίτητο κονδύλι για την επαναπροώθηση των Πακιστανών στην πατρίδα τους, το χρέωσε σε 40 αστυνομικούς που τους συνόδευαν και το κρατάει σήμερα από τον μισθό τους! Το κονδύλι ανέρχεται σε 1.200 ευρώ κατά άτομο και κρατείται τμηματικά......[....]...Στην ανακοίνωση του υπουργείου επισημαινόταν ότι οι απελάσεις αυτές χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Επιστροφών και ανάλογες δράσεις πρόκειται να συνεχιστούν, όπως προβλέπεται και από την ισχύουσα νομοθεσία......[...]....Οταν αστυνομικοί, που είδαν τον μισθό τους μειωμένο κατά 200 ευρώ, πήγαν στη διεύθυνση προκειμένου να ενημερωθούν, όπως κατήγγειλαν, τους έδιωξαν με πολύ άσχημο τρόπο. Τους είπαν, μάλιστα, πως για κάθε εξέλιξη στο θέμα τους, θα ενημερωθούν υπηρεσιακώς!
Ηδη ο διευθυντής της Διευθύνσεως Αλλοδαπών, ταξίαρχος κ. Βασίλης Κορδαλής έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προς το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να επιστραφούν τα χρήματα στους αστυνομικούς και να σταματήσει η χρηματοδότηση της απέλασης από τον μισθό τους...

====================================================================
Και ο ευαίσθητος Πρωθυπουργός έχει μούτρα να επικαλείται ....έχει καταντήσει καραμέλα πλέον..... ότι έχει εμπεδώσει την λαϊκή θέληση και στο όνομα αυτής δε ,είναι αποφασισμένος να δώσει λογαριασμό στους Έλληνες πολίτες ότι τα λεφτά τους "πιάνουν τόπο".
Σίγουρα πιάνουν τόπο αφού οι ίδιοι οι πολίτες πέραν των θυσιών τους συνεισφέρουν από τον οικογενειακό τους κορβανά για τις υπηρεσίες που το κράτος και η κυβέρνηση είχε ως ελάχιστη υποχρέωση να τις είχε προβλέψει και πραγματώσει.
Δεν είναι το μόνον βεβαίως αυτό που αποκαλύπτει το ΕΘΝΟΣ . Προ ημερών είχαμε ....ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ καταγγείλει από την σελίδα μας αλλά και έγινε σχετική επερώτηση στην Βουλή από τον Βουλευτή τουΛΑΟΣ κ Γεωργιάδη προς το Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ για τους διασώστες του ΛΣ οι οποίοι επανδρώνουν τα σωστικά Ε/Π super puma , και οι οποίοι μέχρι και ΣΗΜΕΡΑ μετακινούνται στα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ με ιδία κεφάλαια του οικογενειακού τους
προϋπολογισμού
Δηλαδή ο Υπουργός star TA EXEI KANEI MΑΝΤΑΡΑ ...... και παρόλα αυτά
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΙΧΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ...

ΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ...ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΙΡΜΑ (17 Ν και η έκρηξη της βόμβας από το λάθος Ξηρού) .....ΠΑΡΑ Η ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝ ..... ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ!!! ΤΟΥ "ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ" ......
ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: