ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.10

Η Γερμανικη Καγκελαρια συσκεφθηκε για την οικονομια μας!.... (ΟΥΣΙΑΤΗΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ....ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ "ΚΑΙΡΟ" Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)


Χθες το βραδυ συσκεφθηκε στο Βερολινο η Καγκελαρια και το αντικειμενο της ηταν ο τροπος αντιμετωπισης της κρισης της Ελλαδας. Η συσκεψη εγινε εν οψει της συναντησης του Ελληνα πρωθυπουργου Γεωργιου Παπανδρεου και της Καγκελαριου Αngela Merkel την Παρασκευη 5 Μαρτιου στο Βερολινο. Στην συσκεψη ελαβαν μερος εκτος της κυριας Α. Merkel ,ο υπουργος Εξωτερικων Guido Westerwelle, και o υπουργος Οικονομικων Wolfgang Schäuble .Το θεμα συζητησης ηταν η γραμμη που η Γερμανικη κυβερνηση θα ακολουθησει , το αν θα συμβαλλει η οχι ωστε να αποτρεψει την χρεωκοπια της Ελλαδας. Βασικο κριτηριο ηταν το ηδη αρνητικο κλιμα που υπαρχει στην Γερμανικη κοινη γνωμη για την ενδεχομενη παροχη οικονομικης στηριξης προς την Ελλαδα. Οι πληροφοριες σχετικα με την καταληξη της συσκεψης ειναι πολυ αοριστες και γενικες. Η Γερμανικη κυβερνηση μοιαζει να θελει να στηριξει την πολιτικη της χωρας μας, κρινει ομως απολυτως αναγκαια τη ληψη μετρων κατα της κερδοσκοπιας οχι μονο στην χωρα μας αλλα σε ολοκληρη την Ευρωπαικη Κοινοτητα. Δειχνει ομως να θελει να εξαντλησει ολα τα δυνατα περιθωρια πριν την παροχη οικονομικης στηριξης ,προσπαθοντας να αποφυγει την επιβαρυνση του Γερμανου φορολογουμενου. Συμφωνα με στοιχεια της εφημεριδας Die Welt η συσκεψη μεταξυ Merkel - Westerwelle ειχε σαν θεμα, το πως και το αν πρεπει και μπορει να δοθει υποσχεση βοηθειας απο την Γερμανικη Καγκελαρια προς την Ελληνικη κυβερνηση. Αν τα στοιχεια που διαθετει η εφημεριδα ειναι βασιμα τοτε η καταληξη της συσκεψης ηταν οτι η Ελλαδα πρεπει και υποχρεουται να βοηθηθει μονη της... Δεν μενει παρα να περιμενουμε την συναντηση της Παρασκευης.

Ιρις Παλαιοκαστριτη
Μοναχο
Γερμανια
zoomyk

Δεν υπάρχουν σχόλια: