ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.5.10

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ: ΟΙ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ..ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.. ΡΕ!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ


Σε ποιους νομίζει ότι απευθύνεται αυτή η κυβέρνηση???.... σε Αμερικανάκια???
Επειδή η υπερατλαντική συμπάθεια του ΓΑΠ είναι εγνωσμένη όσο βέβαια και ο ενδοτισμός που ανακύπτει από αυτήν , είναι γελοίο η κυβερνητική επικοινωνία να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια όσο αφορά την εμπέδωση τους στην Αμερικανιά και στην λογική και νοοτροπία της "Αμερικάνικης Γαλοπούλας" για να πείσει τους Έλληνες οι οποίοι ακόμα ευτυχώς τυγχάνουν πολιτικοποιημένα όντα!!

Ακούσαμε στα ΜΜΕ tv-radios αλλά και διαβάσαμε στον τύπο την "δίωξη" των φοροφυγάδων και τις δεσμεύσεις καταθέσεων τους. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ της ΧΑΛΙΜΑΣ!!!!
Απόδειξη του παραμυθιού και επικοινωνιακού σκοπού της Κυβέρνησης αποτελεί η λίστα που διανεμήθηκε στον ΤΥΠΟ η οποία αποτελείται από τα αρχικά των ονομάτων των εν δυνάμει λέμε εμείς , φοροφυγάδων!!!!
Και αυτό γιατί έγινε??? Πολύ απλά γιατί ΑΠΑΝΤΕΣ οι καταγγελλόμενοι απο τις οικονομικές εφορίες για φοροδιαφυγή εξασκούν το έννομο δικαίωμα τους στα ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ.... ΑΠΟ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΘΩΟΥΣ!!!


Βέβαια υπάρχει και άλλο επιχείρημα για την απόδειξη της επικοινωνιακής χουντοσιαλιστικής κυβέρνησης. Πρόσφατα δε είχαν ανακοινώσει οι "προφέσορες" της επικοινωνίας ότι περί των 8000 φορολογουμένων εκκρεμούν τα χρέη τους επί των οικονομικών Υπηρεσιών ..... και μάλιστα αυτές οι ανείσπρακτες φοροεισφορές ανέρχονται περί τα 20 δις ευρώ.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣ...Ε ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ????

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ....,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!!! ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: