ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.10

Τα μαύρα δολάρια των ΗΠΑ αγοράζουν πολιτικούς και κυβερνήσεις! Όπως και με το «σχέδιο Ανάν», η ίδια οργάνωση σε αντι-Κουβανική εκστρατεία! USAID.....

..... más de $2.3 millones en propaganda contra Cuba por Internet

Στην Κύπρο, στο Ιράν, στη Κούβα, παντού όπου λαοί δεν υποκύπτουν στα κελεύσματα των μακελάρηδων των λαών, εξαγοράζουν πολιτικούς, κυβερνήσεις, δημοσιογράφους, για την κυριαρχία τους!
Η ίδια οργάνωση των ΗΠΑ (USAID) που εξαγόρασε στην Κύπρο και την Ελλάδα πολιτικούς και δημοσιογράφους (ακόμη και το ίδρυμα του Κώστα Σημίτη χρηματοδότησαν με μαύρα δολάρια), ώστε να προπαγανδίζουν την υπερψήφιση του «Σχεδίου Ανάν», τώρα προστέθηκαν νέα στοιχεία για την επιχείρηση αποσταθεροποίησης της Κούβας!
Αφού οι κυβερνήσεις σιωπούν και υποκύπτουν στις ΗΠΑ, ο “λόγος” στους λαϊκούς αγώνες!
Για την Κούβα: USAID invierte más de $2.3 millones en propaganda contra Cuba por Internet
Documentos recientementes desclasificados bajo la Ley de Acceso a la Información (FOIA, por sus siglas en inglés), evidencian que la USAID ha invertido más de $2.3 millones de dólares para diseminar propaganda sucia contra Cuba y financiar periodistas dentro de la isla desde el año 1999.
Los documentos, que incluyen contratos originales entre la USAID y la organización CubaNet, demuestran un patrón de financiamiento que aumentaba y se intensificaba...
Η συνέχεια στο "Centro de Alerta para la Defensa de los Pueblos"
Και για την Κύπρο, ας μην ξεχνάμε:

Δεν υπάρχουν σχόλια: