ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.10

Ο συνταγματολόγος, επίδοξος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, έμπλεξε τα μπούτια του με τα όρια αναστήματος για την πρόσληψη γυναικών… Ποια άρια φυλή;..........

......Μεχούρα σαν εκείνη του "δικαστή" Καλούση μας θυμίζει...

Ο... Προκρούστης στον Στρατό
Αλαλούμ με τα κατώτερα όρια αναστήματος για την πρόσληψη γυναικών
Ανεβοκατεβαίνουν τα κατώτερα όρια αναστήματος για τις γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν επαγγελματική σταδιοδρομία στις Ενοπλες Δυνάμεις, είτε ως αξιωματικοί είτε ως οπλίτες.
Από τη μία πλευρά βρίσκονται οι στρατηγοί οι οποίοι προσπαθούν να ανεβάσουν τα κατώτερα όρια ύψους, επικαλούμενοι τις υπηρεσιακές ανάγκες αλλά και τον στόχο να επιτευχθεί μελλοντικά κατά το δυνατόν... κοινός σωματότυπος για όλα τα στελέχη, ανεξαρτήτως φύλου! Από την άλλη είναι τα δικαστήρια που...

εβάζουν τα όρια επικαλούμενα είτε τυπικούς λόγους συμμόρφωσης με την ισχύουσα νομοθεσία είτε για την άρση διακρίσεων εις βάρος των γυναικών.
Πρόσφατα το θέμα ήρθε δύο φορές στην επικαιρότητα- η τελευταία με αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου για τις γυναίκες Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠΟΠ). Και η αμέσως προηγούμενη με τη διόρθωση- έπειτα από παρέμβαση και του Συνηγόρου του Πολίτη- του ορίου ύψους για τις γυναίκες που συμμετέχουν στις τρέχουσες Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή στις Ανώτατες και Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές. Στην πρώτη το κατώτερο όριο αναστήματος πέφτει από το 1,65 μ. στο 1,55, ενώ στη δεύτερη περίπτωση- για τις μέλλουσες αξιωματικούς- το κατώτερο όριο ύψους προσδιορίζεται στο 1,60 μ. αντί του 1,65 μ. που είχε επιχειρήσει προ δύο ετών να το ανεβάσει το Πεντάγωνο κάνοντας άλμα 10 πόντων!
Μύλος! Ακόμα και ο... Προκρούστης, που είχε, σύμφωνα με τον μύθο, την... τεχνογνωσία να προσαρμόζει το ύψος κατά το δοκούν με μακάβριο τρόπο, θα μπερδευτεί! Στη μέση δε, εκατοντάδες γυναίκες υποψήφιες και οι γονείς τους που βρίσκονται με... μια μεζούρα στο χέρι ενώ οι ενδιαφερόμενες πλευρές επισείουν και διάφορες επιστημονικές σωματομετρικές μελέτες για το μέσο ύψος της Ελληνίδας.
Για τους ΕΠ.ΟΠ.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή- αλλά...
Η συνέχεια στα "ΝΕΑ"
απο sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: