ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.5.10

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ ... ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ
Κ. ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΧΙΝΙΔΙ!!

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΣΠΙΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ "ΚΑΝΟΝΑΚΙΑ" ΨΩΜΙΑΔΗ .

ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΑΝ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΙ" ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ .......
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο "ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ...ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ 100% ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΝΕΟ ΝΟΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΏΝΕΙ ΕΩΣ 50%.

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ..... ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ 50% ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΦΑΕΙ" ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ!!!!

ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ..... ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ..... ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ .....
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΙΟΤΑΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ 100.000 ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ....... ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ???

Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.....
ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ.....

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ......
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ......
ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ληστεία καταλύσει
ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΧΩΡΙΣΣΑΠΟΥΝΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: