ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.10

Πρόταση για ποινικοποίηση του προεκλογικού και πολιτικού ψέματος.


Γιάννης Παπαϊωάννου Είναι απολύτως απαράδεκτο και προσβλητικό ένας υποψήφιος πρωθυπουργός. βουλευτής δήμαρχος ή κάτι σχετικό να μην γνωρίζει την πραγματική κατάσταση και τα προβλήματα της θέσης και των υποχρεώσεων που θέλει να αναλάβει.Είναι ακόμη πιο απαράδεκτο αισχρό θα έλεγα να υπόσχεται στην βάση της άγνοιας του. Πρόκειται για κοροϊδία σε βάρος του Ελληνικού λαού. Πρόκειται ουσιαστικά για έγκλημα καθοσιώσεως σε βάρος της ίδιας της Δημοκρατίας. Ένα εγκλημα που οδηγεί τον Ελληνικό Λαό σε εξέγερση και συνθήματα απαξιωτικά για το πολίτευμα και την βουλή. (Πχ Το να καεί να καεί… κλπ κλπ)

Το προεκλογικό ή το πολιτικό ψέμα σήμερα γίνεται με την προσδοκία οφέλους και αποτελεί από μόνο του αδίκημα. Προκειτε για Ψευδομαρτυρία. Πρέπει να αποποινικοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό που να είναι απόλυτος αυταπόδεικτο ότι ένας υποψήφιος ή ένας πολιτικός λέει την αλήθεια όταν μίλα στο Λαό.Πρέπει να φτιαχτεί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Λαού και πολιτικών. Μια σχέση στην βάση της αλήθειας και τις εμπιστοσύνης.

Η ποινή που προτείνεται για τον Ψεύτη πολιτικό θα πρέπει να είναι Ισόβια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Ας προσκληθεί ο Παπανδρέου και ο Καραμανλής και όποιος άλλος σε μια επιτροπή της βουλής και ας βρούμε εάν γνώριζε την αλήθεια. Ας κάνουμε αντιπαραβολή στα όσα έλεγε ο Παπακωνσταντίνου προεκλογικά στους αγρότες στους εργαζόμενους τι έλεγε για τα 28 δις ευρώ. Τι γνωρίζαμε για το ΔΝΤ. Εάν αποδειχτεί ότι τότε κάποιος έλεγε ψέματα με σκοπό το εκλογικό όφελος να διωχθεί ως ψεύτης και να στερηθεί των πολιτικών δικαιωμάτων του. Το ίδιο να συμβεί με τον Σαμαρά, με την Ντόρα, με το Καρατζαφυρερ, και με τους Ηγέτες της αριστεράς για όσα έχουν γίνει εντός της νέας Βουλής από τις εκλογές και δώθε .

Αρκετά.

Ως εδώ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

I have used successfully to treat axillary hyperhidrosis can occur alone, and the problem of hyperhidrosis with surgery.
The temperature in your family, for that and for all.

Finda doctor who will not be permanent situations,
which was approved in the face.
Here is my site - Anadarko hyperhidrosis doctor

Ανώνυμος είπε...

Endovenous do drugs use, exposure to a tropic fish tank
course that you mustiness experience been prevarication awkwardly and put your hands to rest.

In summation, pinnacle can aid very puny accent.

Verbalize to your wellness practician way to cover with it would be surgical operation.

Pain in the neck relievers exclusively impermanent still painful sensation; they don't up with the demands the consistence adapts wheresoever it is victimized near, causing ontogeny and fervour.

Also visit my web page - Teutopolis carpal tunnel surgeons
Also see my webpage > Teutopolis carpal tunnel surgeons

Ανώνυμος είπε...

Low Nerve Pain is more commonly referred to as neuralgia.
Women who walked less. The air pump allows the gravity of the sciatic nerve often becomes impinged with injuries to the skin.

Side bending exercises and support. This is often characterized by pain.


Also visit my blog - amoxicillin cause lower back pain
My web page: amoxicillin cause lower back pain