ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.5.10

Άρχισε το φακέλωμα των bloggers;


Πήγα να φτιάξω πριν λίγο ένα blog της γυναίκας μου για να εκθέσει στι διαδύκτιο τις χειροποίητες κατασκευές της και με έκπληξη διαπίστωσα ότι η όλη διαδικασία έχει αλλάξει.


Τώρα για να πάρεις κωδικό ενεργοποίησης του ιστολογίου, θα πρέπει πρώτα να γίνει τηλεφωνική επαλήθευση. Με αυτό τον πλάγιο τρόπο σε αναγκάζουν να τους γνωστοποιήσεις τον αριθμό του σταθερού ή το κινητού τηλεφώνου σου. Καλό;


Έπιασαν τόπο φαίνεται οι εκκλήσεις του Καρατζαφέρη για άρση της ανωνυμίας των bloggers που του στραπατσάρουνε το πολιτικό ίματζ...

Θα το αφήσουμε να περάσει έτσι;


Υ.Γ.

Αυτό γίνεται στον blogger δε δοκίμασα στο Wordpress.
stigmatismenoi

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ποιοs καρατζαφερης απο το ΔΝΤ ξεκινανε ολα αυτα