ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.5.10

Ο Πάγκαλος μας ξαφνιάζει με την αφέλεια του .


Γιάννης Παπαϊωάννου

Λιγότερο από 10 χρόνια από τότε που οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί πλακωθήκαν για λίγα μέτρα γης και μόλις λίγα χρόνια απο τότε που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχώρησε διαμαρτυρόμενος απο την Αλβανία καθώς του έθεσαν Θέμα Τσαμουριάς.

14 χρόνια από την νύχτα των Ιμίων και 36 χρονια απο την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο ο αντιπρόεδρος της ελληνικής Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος δηλώνει: “Νιώθω εθνική ντροπή να αγοράζουμε όπλα για φανταστικούς κινδύνους ” και μας ξαφνιάζει όλους καθώς αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να είναι τόσο αφελής, τόσα χρόνια, και εμείς να μην το πήραμε χαμπάρι.

Ίσως να μην είναι αφελής θα πει κάποιος. Ίσως απλά ο Θόδωρος Πάγκαλος προσαρμόζεται στο ισχύον μέτρο εξυπνάδας. Στο επικρατέστερο IQ αυτή την στιγμή. Ίσως…

Όμως η προσαρμοστικότητα και ευελιξία στην πολιτική κάνει την σχέση μαζί της να ορίζεται από τις δυνάμεις της αγοράς. Η προσαρμοστικότητα και ευελιξία στην πολιτική καθιστά τελικά έναν πολιτικό άντρα φευ επαγγελματία. (Ψιλά γραμματα βεβαίως για πάρα πολύ κόσμο)

Πριν δηλώσω για μια ακόμη φορά “απροσάρμοστος” και πάω για καφέ στην πλατεία, αοφείλω να θυμίσω σε όλους το Ρωμαϊκό: “ “Si vis pacem, para bellum” μτφ: “Εάν θες ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο”

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

PROSOXI DEN EINAI AFELIS EINAI EPIKINDYNOS