ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.10

Γερουλάνος εκτός θέματος…

Η διαχρονική συμπάθεια της στήλης ο άνθρωπος που έκανε το Βύσμα Υπουργει…λίκι ο αστραφτερός και πασιγνωστός Παύλος Γερουλάνος (χειροκρότημα) διορίζει 15μελες συμβούλιο σε οργανισμό που ανακοινώθηκε ότι κλείνει.

Οέο!!

Μάλιστα η θητεία των νεοδιοριζόμενων είναι μέχρι το 2014. Όπως λοιπόν διαβάζουμε στην παραπολιτική.

Γράφει χθες ο Φαληρεύς:

Ως υστερόγραφο στα παραπάνω, μία είδηση από το μέτωπο της περιστολής του δημόσιου τομέα. Ως γνωστόν, ανακοινώθηκε, με τις δέουσες τυμπανοκρουσίες, ότι ο «Οργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού Α.Ε.» πρόκειται να κλείσει. Ωστόσο, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (αριθμός φύλλου 152, 30 Απριλίου 2010) δημοσιεύεται απόφαση, υπογεγραμμένη από τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, με την οποία οι θέσεις των δεκαπέντε παραιτηθέντων στελεχών της προηγούμενης διοίκησης του υπό κατάργηση οργανισμού καλύπτονται με τον διορισμό άλλων δεκαπέντε ατόμων, για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας των παραιτηθέντων, ο οποίος λήγει στις 18 Ιουνίου 2014! Κατόπιν τούτου, πιστεύετε σοβαρά ότι υπάρχει ελπίδα διάσωσης;

Ψάξαμε και βρήκαμε και το σχετικό ΦΕΚ που βλέπετε στη φωτογραφία. Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύεται ότι ο Πολιτισμός και ο Τουρισμός είναι αρκετά σοβαρά θέματα για να τα αναλάβει ο Γερουλάνος…

πηγή: παραπολιτική.

=====================

ΣχόλιοΓιάννης Παπαϊωάννου: Ένα πρόβλημα στην χώρα μας είναι ότι ο κάθε Παπάρας (το όνομα είναι τυχαίο) έχει ένα όραμα στο κεφάλι του και μια εμμονή να το εφαρμόσει. Χωρίς κατά ανάγκη αυτό το όραμα να κολλά σε κάποιο συνολικότερο, σε κάποιο προγενέστερο ή σε κάποιο μακροπρόθεσμo. Έτσι σπαταλιούνται πόροι, δημιουργούνται πλάνα και οργανισμοί κάθε φορά που αλλάζει ο υπουργός.

Στην Ελλάδα ένας υπουργός κάθετε δυο χρόνια το πολύ στην θέση του και μετά αλλάζει, όποτε όλα ξαναρχίζουν από την αρχή. Τώρα ο Γερουλάνος διορίζει άτομα σε θέσεις που καταργούνται από άλλο υπουργείο.

Παρακμή

Δεν υπάρχουν σχόλια: