ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.10

Ο ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΕΔΟΘΕΙ "ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ" ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ... ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΓΕ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΟ


Επίδειξη ισχύος από τον Ερντογάν

Εκμεταλλευόμενος την οιικονομική δυσκολία της χώρας.

Πρότεινε νέα Λουκέρνη για το Κυπριακό, εξίσωσε τον οικουμενικό πατριάρχη με τον ψευδομουφτή στη Θράκη και δικαιολόγησε το casus belli.

Ηταν ο ξαφνικός θάνατος της ατμόσφαιρας ευφορίας που προσεκτικά δημιουργήθηκε από την ώρα που έφτασε στην Αθήνα ο τούρκος πρωθυπουργός, με συνοδεία 320 ατόμων, μεταξύ των οποίων 100 επιχειρηματίες και 10 υπουργοί. Έχοντας δίπλα του τον Γιώργο Παπανδρέου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι δύο ηγέτες, ο τούρκος πρωθυπουργός διατύπωσε τις σκληρότερες θέσεις που έχουν ακουστεί σε πολιτικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Μακεδονία

==============================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Ένα ιστορικό "φτύσιμο"!! Άραγε οι πιστεύοντες στην μεταθανάτιων Ζωή ....μνημονεύουν τον "τσαμπουκά" Ανδρέα??? του 1987 ???

ΥΙΟΣ...ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ!!! Για την δυναστεία των Παπανδρέου , οι οικείοι της δυναστείας καλό είναι να τον θεωρούν "νόθο" παρά υιό!! Ίσως έτσι ξεφύγουν από την μελλοντική μαύρη σελίδα της Ιστορίας και της Ιστορικής πένας που θα καταγράψει το "αλλοπρόσαλλο" !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργάκης είναι Γιωργάκης και δεν θα τον κάνουν Γιώργο τα Ελληνικά ΜΜΕ. Τουλάχιστον οι Τούρκοι δεν τσιμπάνε.