ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.10

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη Ρηγίλλης ...(τσεκαρισμένο!!)


Ρεπορτάζ: Μάριος Σαράντης

«Θα τον τελειώσουμε πολιτικά». Αυτό φέρεται να έλεγε σήμερα ο Κώστας Μαρκόπουλος σε συνεργάτες του στη Ρηγίλλης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι ο ίδιος ήταν ο δάχτυλος που διέρρευσε στα δημοσιογραφικά γραφεία τα τιμολόγια για έξοδα και δαπάνες του ΕΟΤ εις βάρος του προκατόχου του μετά τις αποκαλύψεις για τις δικές του κουρτίνες. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σκληρό παρασκήνιο που θέλει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να έχει στοχοποιηθεί από συγκεκριμένους ανθρώπους μέσα από το ίδιο του το κόμμα. Το ρεπορτάζ αλλά και οι πληροφορίες που φθάνουν μέσα από τη Ρηγίλλης λένε ότι ο Άρης έχει μπει στο στόχαστρο εν όψει της αξιολόγησής του από τον Αντώνη Σαμαρά για πιθανή υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Άνθρωπος που είναι μέσα στο περιβάλλον του Άρη Σπηλιωτόπουλου έλεγε σε όλους τους τόνους ότι τα περιβόητα τιμολόγια αφορούν έξοδα σε δώρα και δημόσιες σχέσεις που έχουν υπογραφεί αποκλειστικά και μόνο από τον ΕΟΤ και δε φέρουν την υπογραφή του τότε Υπουργού Τουρισμού. Χαρακτηριστική είναι η φράση ότι «ο ΕΟΤ είχε και Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα αλλά και διοικητικό συμβούλιο που αποφάσιζε τι, πώς, που και γιατί θα δαπανηθεί στο πλαίσιο της τουριστικής πολιτικής στο εξωτερικό». Πάντως τα τηλέφωνα στη Ρηγίλλης έχουν σπάσει σήμερα και για έναν ακόμη λόγο. Υπάρχουν στα χέρια δημοσιογράφου του τουριστικού ρεπορτάζ στοιχεία, αποδείξεις και τιμολόγια από υπέρογκα έξοδα που έγιναν επί Υπουργίας Πετραλιά και κυρίως της περιόδου που ο Δημήτρης Αβραμόπουλος διετέλεσε Υπουργός Τουρισμού. Καλά πληροφορημένες πηγές μιλούν τώρα για ένα παιχνίδι ξεκαθαρίσματος λογαριασμών καθώς μην απορήσετε αν δούμε το επόμενο διάστημα δημοσιευμένα παραστατικά από υπέρογκες δαπάνες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ επί Υπουργίας Αβραμόπουλου υπογεγραμμένα όμως όχι από τον ΕΟΤ αλλά από τον ίδιο τον Δημήτρη Αβραμόπουλο! Τον Άρη Σπηλιωτόπουλο δεν μπορέσαμε να τον βρούμε σήμερα στο τηλέφωνο να τον ρωτήσουμε για το θέμα, αλλά μιλώντας με στελέχη του ΕΟΤ μας επιβεβαίωσαν ότι όλες οι δαπάνες που φορτώνονται στον ίδιο φέρουν την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα και των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΟΤ, οι οποίοι είναι και αυτοί που νομικά θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, αν προκύψει θέμα.

Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις όσο το ρεπορτάζ τρέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: