ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.10

Κοινό μέτωπο Παπακωνσταντίνου τραπεζιτών.

– Σε 5 άξονες θα κινηθεί η νέα στρατηγική

Ως ένα ενιαίο μέτωπο θα εμφανιστούν σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και οι διοικητές της ελληνικών τραπεζών στο πλαίσιο της τακτικής γενικής συνέλευσης της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών που θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα στο Hilton.Θα επιχειρηθεί από πλευράς υπουργού Οικονομίας να αναδείξει πέραν των πρωτοβουλιών που έχουν ληφθεί σε επίπεδο οικονομίας και του έργου που έχει παραχθεί ο στρατηγικός ρόλος των τραπεζών στην αντιμετώπιση της κρίσης.
Οι τραπεζίτες και με βάση πληροφορίες θα παραβρίσκονται σχεδόν όλοι οι τραπεζίτες θα περάσουν το μήνυμα ότι ο κλάδος είναι θωρακισμένος κεφαλαιακά διαθέτοντας κεφάλαια 33 δις ευρώ.
Ο Γ Παπακωνσταντίνου αλλά και οι τραπεζίτες θα χρησιμοποιήσουν το βήμα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών να περάσουν το μήνυμα ότι οικονομία και τράπεζες λειτουργούν ενιαία ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έχουν δημιουργηθεί αλλά και να ξεπεραστεί η κρίση.
Σύμφωνα με πληροφορίες 5 θα είναι οι άξονες του κοινού μετώπου κράτους και τραπεζιτών
1)Η οικονομία θα επιχειρήσει να βρει τον βηματισμό της και οι τράπεζες θα είναι υποστηρικτές της προσπάθειας που καταβάλλεται.
Ο Γ Παπακωνσταντίνου πέραν των αναφορών για την τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας θα αναφερθεί και στο ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας.
Οι τράπεζες είναι σταθερές αλλά προληπτικά έπρεπε να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός στήριξης των κεφαλαίων αν και εφόσον χρειασθεί.
2)Ο υπουργός θα αναφερθεί έστω και έμμεσα στις συγχωνεύσεις και εξαγορές των τραπεζών, οι τράπεζες θα αξιολογήσουν τα δεδομένα και θα δουν αν οι συγχωνεύσεις μπορούν να στηρίξουν την παραγωγή εθνικού πλούτου.
3)Οι τραπεζίτες θα αναδείξουν την ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια του κλάδου στα 33 δις ευρώ τα κεφάλαια και το tier 1 στο 11,6% περίπου.
4)Ο υπουργός θα κάνει ειδική μνεία στο πως οι τράπεζες θα πρέπει να στηρίξουν την πραγματική οικονομία.
Γεγονός είναι πάντως ότι ο ρυθμός πιστοδοτήσεων έχει επιβραδυνθεί σημαντικά ωστόσο οι αναχρηματοδοτήσεις σε κάποιο βαθμό κρατούν ζωντανό τον οικονομικό ιστό της χώρας και ειδικά τον επιχειρηματικό κόσμο.
5)Παπακωνσταντίνου και τραπεζίτες θα περάσουν ένα μήνυμα ότι οι τράπεζες θα είναι υποστηρικτές της εθνικής προσπάθειας για ανάκαμψη της οικονομίας ενώ παράλληλα θα επιδιώξουν να περάσουν ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι κράτος και τράπεζες μπορούν με κοινή δράση να γυρίσουν σελίδα στην πολύπαθη οικονομία.
Στην γενική συνέλευση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών θα παραβρεθούν οι τραπεζίτες Ράπανος και Ταμβακάκης από την Εθνική, Γιάννης Κωστόπουλος και Δ. Μαντζούνης από την Alpha bank, N Νανόπουλος, Καραμούζης, Μπαλλής και Κολακίδης από την Eurobank, Σάλλας και Λεκάκος από την Πειραιώς, Πανταλάκης από ΑΤΕ, Κολλίντζας από Proton bank κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: