ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.10

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ! ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

Ως πρώτο σχόλιο!
Στην καρδιά του κράτους χτύπησαν οι τρομοκράτες!
Ένα πακέτο "δώρο" προς τον Υπουργό το οποίο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό! Στέλνεται με courier παραδίνεται εντός του γραφείου του Υπουργού , παραλαμβάνεται από τους αρμόδιους διεκπεραιωτές οι οποίοι είναι και τα πρώτα θύματα της έκρηξης με έναν νεκρό τον ίδιο τον Υπασπιστή του Υπουργού Χρυσοχοίδη.

ΧΑΟΣ!!! και μόνον ΧΑΟΣ!!!
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΡΕΤΑΙ ΩΣ ΕΡΜΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΡΜΑΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ..... ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΤΡΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ!!!



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ...
ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΜΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ...ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ...ΑΡΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ) ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.....

ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟ ΠΑΜΕ....ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ...ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ...
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ....ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΥΜΑΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΜΑΛΑΚΕΣ!

Όταν η γελοιότητα περισσευει, η προβοκατσια ανθεί.