ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.10

Γιώργος: "Με τη συνταγή επιτυχίας της Εθνικής θα ξεπεράσουμε την κρίση" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ. .ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ


ΜΑΚΑΡΙΟΣ Β. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Στο ομαδικό πνεύμα που επέδειξε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής κρύβεται, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, η συνταγή της επιτυχίας και για τη χώρα μας ώστε να βγει από την κρίση.

«Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου νίκησε γιατί οι παίκτες επέδειξαν ομαδικό πνεύμα, κάτι που χρειάζεται και η Ελλάδα για να ξεπεράσει την οικονομική κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε, στη Νέα Υόρκη, στον ραδιοφωνικό σταθμό του ομίλου Bloomberg. Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε ότι κάποια από τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση «είναι άδικα» και πως κατανοεί τη δυσφορία των πολιτών, αλλά «είναι απαραίτητα για τη σωτηρία της Ελλάδας». «Ο ελληνικός λαός κατανοεί αυτή την αναγκαιότητα» υποστήριξε, υπογραμμίζοντας ότι «η οικονομική κρίση πρέπει να γίνει μια ευκαιρία για αλλαγή προς το καλύτερο».

Παράλληλα, αισιόδοξος για την πορεία της χώρας μας εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ της ομογένειας. «Η προοπτική είναι θετική για τη χώρα μας» τόνισε, υποστηρίζοντας ότι «οι κόποι και οι πόνοι του λαού μας πιάνουν τόπο». Την ίδια στιγμή, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η Αθήνα να στραφεί δικαστικά κατά αμερικανικών τραπεζών για την ελληνική οικονομική κρίση. Ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε, επίσης, ότι σύντομα θα μεταβεί στην Τουρκία και θα συναντηθεί με τον ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

«Ηδη έχουμε τις πρώτες θετικές ενδείξεις. Οταν η Ελλάδα θέλει, μπορεί να τα καταφέρει» ανέφερε χαρακτηριστικά. Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο η χώρα μας να στραφεί δικαστικά κατά αμερικανικών τραπεζών για την ελληνική οικονομική κρίση, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πρόθεσή του να δημιουργηθεί εξεταστική επιτροπή για την κρίση και ανάλογα με τα αποτελέσματα, να μελετηθεί και αυτή η πιθανότητα.

«Αυτή η Εξεταστική εκ των πραγμάτων θα αφορά την πρόσφατη περίοδο, όλα αυτά που έγιναν και είναι πασιφανή, αλλά θα είναι και μια εξέταση και των πρακτικών διαφόρων τραπεζών από το παρελθόν, όπως αμερικανικών τραπεζών. Ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα έχουμε, μπορεί να ξεκινήσουμε και τη διαδικασία τη δικαστική. Αυτό δεν μπορώ να το προεξοφλήσω» είπε.
espressonews

----------------------------------------------------------------------------

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Καημένε "ψεύτη"....... κατέστησες εαυτόν ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ!!! Και "φουστανέλα" και "τσαρούχια" να βάλεις κύριε Πρωθυπουργέ δεν μπορείς να αναστρέψεις το κλίμα αναξιοπιστίας που έχει δομηθεί από τα έργα και ημέρες της Πρωθυπουργίας σου. Η ΗΜΕΡΑ ...ΕΡΧΕΤΑΙ!!!! ...κοίτα μόνον να μην είναι νύχτα!!

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Και η ΧΟΥΝΤΑ έφτιαχνε γήπεδα
για να μήν ασχολείται ο κόσμος
με την πολιτική. Τουάχιστον
ο κόσμος τότε ήταν χωρισμένος
σε ομάδες, όχι σε ΚΟΜΜΑΤ(Ι)Α.