ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.10

ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΥΠΟ "ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΕΜΒΡΟΝΤΗΣΙΑ"


«Δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά την τρομοκρατική ενέργεια με έναν νεκρό έξω από το γραφείο του στο υπουργείο.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης διαβεβαίωσε πως «θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να καταστήσουμε τους πολίτες ασφαλείς ..." και ότι "οι άνανδροι δολοφόνοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη» ενώ συγκινημένος μίλησε για τον "πολύ στενό συνεργάτη του" και "οικογενειάρχη με δύο παιδιά", που...
έχασε τη ζωή του, καθώς επρόκειτο για τον 52χρονο υπασπιστή του και δεξί του χέρι εδώ και πολλά χρόνια.
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Εμείς θα εκφράσουμε τα ειληκρηνή συληπητήρια μας στην οικογένεια του εκληπόντα αλλά θα παρατηρήσουμε την δήλωση του κυρίου Χρυσοχοίδη τον οποίο μπορούμε να τον δικαιολογήσουμε λόγω της φυσικής σύγχησης η οποία είναι αποτέλεσμα του αποτρόπαιου τυφλού τρομοκρατικού χτυπάματος.
Δήλωσε ο κύριος Χρυσοχοίδης "θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να καταστήσουμε τους πολίτες ασφαλείς ..." ..........


ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΩΣ ΣΩΦΡΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια: