ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.10

Γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου υποβαθμίζει την εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στην Πολιτική και Οργανωτική Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ στην Κύπρο

Το αδελφό κόμμα του ΠΑΣΟΚ στην Κύπρο, η ΕΔΕΚ του Βάσου Λυσσαρίδη, πραγματοποιεί την Κυριακή 27 Ιουνίου μια σημαντική Συνδιάσκεψη για το μέλλον της Κύπρου.

Η ΕΔΕΚ έχει πάρει τις αποστάσεις από την πολιτική Χριστόφια, που οδηγεί μαθηματικά σε ένα νέο σχέδιο Ανάν, ώστε να λυγίσουν και να ανατρέψουν την εκφρασμένη θέληση του Κυπριακού λαού, για Κύπρο ενιαία και ανεξάρτητη.

Η απόφαση της ΕΔΕΚ να μην δεχθεί τετελεσμένα και τις αμερικάνικες επιλογές για την Ανατολική Μεσόγειο, έχει οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου, που στηρίζουν την ενδοτική πολιτική του Χριστόφια για λύση συμβιβασμών και εθνικών παραχωρήσεων, να απαξιώνουν την ιστορική ΕΔΕΚ.

Έτσι, το ΠΑΣΟΚ δεν στέλνει σ’ αυτή τη σημαντική πολιτική διαδικασία της ΕΔΕΚ, ούτε καν τον Γραμματέα του κόμματος κ. Σωκράτη Ξυνίδη.
Σκοτεινός Φιλόσοφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: