ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.6.10

Η Ελλάδα των ανθέλληνων καλά κρατεί παντού! Η Ελλάδα που τους προσφέρει, ο καταναλωτής που τους ενισχύει και η western union που πανηγυρίζει!!

Η Ελλάδα των ανθέλληνων καλά κρατεί παντού!
Σε κάθε βήμα μας, σε κάθε μας συνάθροιση, σε κάθε σημείο της χώρας μας. Αιτία και γεγονός το χτεσινό ματς, με την Αργεντινή. Σημείο αναφοράς μας, η Εμποροπανήγυρη στο Μαρμάρι. Εκεί(όπως και σε όλες τις Εμποροπανηγύρεις της χώρας) που υποχρεωτικά δημιουργείται ένας αχταρμάς ιδεών, εθνών και αντιλήψεων.
Εκεί και κατά τη διάρκεια(πόσο μάλλον στη λήξη του αγώνα) βλέπεις τα σκυθρωπά πρόσωπα των ελλήνων μικροπωλητών και από την άλλη τα χαρούμενα πρόσωπα και ειρωνικά σχόλια, για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, των αλβανών υπαλλήλων, των Νιγηριανών μικροπωλητών, των κινέζων μικροέμπορων που λες και σε ΄΄κοινή συναίνεση΄΄ έχουν βαλθεί να μας αποτελειώσουν. Όλοι εναντίον των σκέψεών μας, των ιδεών μας, των αισθημάτων μας! Όλοι κόντρα στην Ελλάδα μας, η οποία αν μη τι άλλο τους υποδέχεται και τους εντάσσει ως ίσους μας, στην ίδια μας τη γή.
Άς αφήσουν κάποιοι τα παχειά λόγια και ας δουν επιτέλους πως αυτοί που τους έχουμε δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες,είναι οι πρώτοι δυσφημιστές μας παντού, λες και εμείς τους υποχρεώσαμε να έρθουν ως μετανάστες στη χώρα μας.
Σαφώς και δεν έχουμε απαίτηση να πανηγυρίζουν στις νίκες μας ή και να λυπούνται στις ήττες μας. Έχουμε όμως την απαίτηση του σεβασμού των ιδεών μας και των αισθημάτων μας.
Και ας μην βιαστούν κάποιοι να πουν πως δεν έχει σχέση ο αθλητισμός με τη διάδοση ιδεών.
Δυστυχώς κύριοι η χώρα μας είναι η Ελλάδα των ανθέλληνων.
Η Ελλάδα που τους προσφέρει, ο καταναλωτής που τους ενισχύει και η western union που πανηγυρίζει!!
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ γειά σου!!

sindikatomikropoliton

Δεν υπάρχουν σχόλια: