ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.6.10

"Νέα Γαλλικη επανάσταση"... Οι Γάλλοι στους δρόμους


Σε μαζικές κινητοποιήσεις καλούν σήμερα τα συνδικάτα στη Γαλλία στο μεγαλύτερο μέχρι στιγμής κύμα διαμαρτυριών κατά της σχεδιαζόμενης μεταρρύθμισης στο συνταξιοδοτικό

Στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πολίτες. Προβλήματα αναμένονται στα σχολεία, στις αεροπορικές και σιδηροδρομικές μεταφορές και κυρίως στο μετρό του Παρισιού.
Τα συνδικάτα εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για τη σχεδιαζόμενη μεταρρύθμιση στο συνταξιοδοτικό που προβλέπει αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 62 έτη έως το 2018. Τα διαφιλονικούμενα σχέδια της κυβέρνησης θα κατατεθούν προς ψήφιση στη βουλή το φθινόπωρο.

Στις τελευταίες κινητοποιήσεις που έγιναν στα τέλη Μαΐου συμμετείχαν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των συνδικάτων, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Στόχος των συνδικάτων είναι να ξεπεραστεί σήμερα αυτός ο αριθμός.

AFP/Κώστας Συμεωνίδης
Υπεύθ. σύνταξης: Βιβή Παπαναγιώτου

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: