ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.6.10

Γιουχάρισαν τον Ξυνίδη συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ (ΚΑΙ..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!! ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ)


Τις έντονες αποδοκιμασίες δεκάδων συνδικαλιστικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που έφτασαν μέχρι τα γιουχαΐσματα αντιμετώπισε ο γραμματέας του Κινήματος Σωκράτης Ξυνίδης, σε ευρεία σύσκεψη στον πέμπτο όροφο της Ιπποκράτους. Αποτέλεσμα του εκρηκτικού κλίματος, που διαμορφώθηκε στη σύσκεψη ήταν να αποχωρήσει σχεδόν εκδιωκόμενος ο κ. Ξυνίδης από τη σύσκεψη και υπό τις φωνές στελεχών, που ζητούσαν να αλλάξει άρδην η κυβερνητική πολιτική.
Η σύσκεψη ξεκίνησε αργά το μεσημέρι και είχε ως αντικείμενο να εξεταστούν όλα τα μείζονα κοινωνικά θέματα, που προκύπτουν από τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό και εργασιακό. Τα πνεύματα αγρίεψαν όταν στο βήμα ανέβηκε ο γραμματέας του κόμματος κ. Ξυνίδης ο οποίος προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει υπέρ των μέτρων, ζητώντας τη στήριξη των κομματικών στελεχών.
Όταν ανέπτυσσε όμως την άποψή του περί των κινδύνων, που είχε να αντιμετωπίσει η χώρα και εκ των οποίων η κυβέρνηση αποφάσισε τις συγκεκριμένες πολιτικές η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει. Μία αποστροφή του ότι ο πρωθυπουργός του ζήτησε να κινητοποιηθεί το κόμμα έκανε έξαλλους δεκάδες συνδικαλιστές, που άρχισαν να φωνάζουν «ντροπή» και «μας κοροϊδεύετε». Ο κ. Ξυνίδης αναγκάστηκε ουσιαστικά να διακόψει την παρέμβασή του και να αποχωρήσει κακήν κακώς.
Νωρίτερα αλλά και αμέσως μετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον συνδικαλιστικό χώρο, όπως ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος και ο Χρήστος Σουλελές εξέφρασαν την κάθετη αντίθεσή τους με την κυβερνητική πολιτική την οποία χαρακτήρισαν εκτός ιδεολογικού και κοινωνικού χαρακτήρα του ΠΑΣΟΚ και ζήτησαν να αποσυρθούν αμέσως οι ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό και το εργασιακό.Σημειωτέον ότι παρών στη σύσκεψη ήταν ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΙΧΙΑ. Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΑΤΟΜΑ. ΠΟΣΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;

Unknown είπε...

ΠΡΟΣ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟ 8:16

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ !!! Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ "ΘΡΑΣΟΣ" ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ "ΔΟΥΛΩΝ" ΤΟΥ...
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ!
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ "ΥΠΟΥΡΓΩΝ" ΤΟΥ
.... ΜΟΝΟ "ΝΥΧΤΑ" ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ "ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ" ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

τα λαμογια οι συνδικαλιστες των 100.000 - 150.000 € τον χρονο ουρλιάζουν γιατι ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ δεν τους αφήνει να φανε.
μπραβο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ κρατα γερά