ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.10

Θρασύτατα μπαίνουν στο παιχνίδι πάλι οι πολιτικοί



Και νάτοι! Δειλά – δειλά, χωρίς ίχνος εντροπής σαν τους ασπάλακες, βγάζουν γλώσσα και σηκώνουν κεφάλι! Ενεθάρρυσαν από το ξάφνιασμα των πολιτών και από την μη αντίδρασή τους, στα όσα μέχρι σήμερα έχουν διαπράξει ανομήματα. Βοηθούμενοι από τα ΜΜΕ, τα οποία χωρίς την ύπαρξή τους, θα πήγαιναν τα περισσότερα άπατα, αρχίζουν κι πάλι να παραμυθιάζουν το πόπολο και να εμφανίζονται ως μοναδικοί σωτήρες του! Ανερυθρίαστα και θρασύτατα.
Ο λόγος για τους πολιτικούς, αυτούς τους απαξιωτές κάθε Εθνικού λόγου, τους κατακρημνιστές των θεσμών και οραμάτων των Ελλήνων, τους καταβαραθρώσαντες την Εθνική οικονομία και κατακλέψαντες τον ιδρώτα των υπηκόων τους, τους υποκαταστήσαντες το κράτος με τα κόμματά τους καταλαμβάνοντας το, οι κατασπαταλήσαντες την ικμάδα και τα όνειρα των Ελλήνων, βγήκαν πάλι στην γύρα για να στηρίξουν τα κλονισμένα μαγαζιά τους! Με αφορμή την νέα διοικητική ΔΙΑΙΡΕΣΗ της Ελλάδος, την οποία άλλοι συνέλαβαν και αυτοί εκτελούν, κάνουν και πάλι λόγο για κόμματα, υποψηφίους και εκλεκτούς των κομμάτων και άλλα κόλπα ώστε να ξαναβάλουν τον Έλληνα και πάλιν κάτω από την σκέπη των κομμάτων, ώστε αυτοί και πάλι να οδηγούν το παιχνίδι και να μοιράζουν την τράπουλα κατά το δοκούν. Πάλι λοιπόν να έχουν αυτοί τον λόγο για το ποιόν θα ψηφίσουμε, διότι εάν δεν ψηφίσουμε αυτόν τον υπηρέτη τους, αυτόν που είναι κρυμμένος μέσα στο μαντρί τους, αυτόν που θα εκτελεί τις εντολές τους, θα χαθούμε από προσώπου της γής. ΟΧΙ λοιπόν. Δεν πρέπει να ξανακάνουμε τα ίδια λάθη. Δεν πρέπει για το καλό του τόπου να τους ακολουθήσουμε στον δρόμο του χαμού. Πρέπει να αντισταθούμε και ο τρόπος είναι γνωστός. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΟΧΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Αν θέλουμε να δεί ο τόπος μία καλλίτερη ημέρα, πρέπει να επιλέξουμε ικανούς ανθρώπους έξω από τα κόμματα και όχι τα ανδρείκελά τους. Είναι Εθνική ανάγκη και επιταγή πλέον.
syndesmos71

Δεν υπάρχουν σχόλια: